Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál után ez van annyira izgató mintha lenyelném?
Figyelt kérdés
Orálnál mikor mondjuk testre elélvez a pasi és utána bekapom, lenyalom neki, az van olyan izgató, mintha azt engedném, hogy a számba élvezzen vagy semmi pluszt nem ad?2018. szept. 12. 16:14
1/17 anonim válasza:
Szerintem ez még izgatóbb is sokkal
3/17 anonim válasza:
Ilyen nőket hol lehet találni?
4/17 anonim válasza:
ilyen nőket hol találni? Miért ilyesmit nem csinálnak általában a csajok vagy miért olyan meglepő most ez?
5/17 anonim válasza:
#4: van az a generáció, ahol ritka ez, mint a fehér holló.
A fiatal bigéknél viszont már általánosabb.
6/17 anonim válasza:
Ezt akartam írni amit az előttem szóló
7/17 anonim válasza:
Régi szériás csajok csak nyafogni tudnak..
9/17 anonim válasza:
Össze sem lehet vetni a kettőt! A lenyelés mindegy. De az sokat jelent, h a szádban van-e amikor eldurran a pasi. Hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!