Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy a párom a péniszét faroknak nevezi? Csajok, ti hogy vélekedtek erről? Engedjem el ezt, butaság? Egyszerűen nem bírja a fülem! Szex közben, ez izgató tud lenni, sőt. De például, amikor babusgatom őt.
(Mármint a párom) és szépen becézem a péniszét, ő lazán azt mondja “farkam”.
Mitévő legyek, mondtam már neki, de nem hatott !? Ötlet esetleg ? Volt már így valaki ?
Annyira idegesít...
Alapvetőleg imádom, és fantasztikus férfi, de ezzel kiborít teljesen.
Én úgy hívom a páromnak. Szerintem nincs ezzel gond.
22/N
Számomra ez idegesítő.
Én szépen becézgetem, ő pedig nekem hajít egy laza szöveget, benne a péniszét farokként megjelenítve. Nőként én szoktam aranyosan becézgetni, például kis babácska, Krisztiánka (mert Krisztián a párom neve), de gondolom a nők többsége szokta így becézni a párja nemiszervét, és a férfiak is a nőket, bár a miénket lehet szépen is, mert ugyan a pina nem, de a punci szerintem nem csúnya.
Sztem csak téged idegesít. Nekem nincs semmi bajom vele ha így nevezi.A lőcs neked jobb lenne? :)
Lehet a pasidat meg az zavarja h becézed a férfiasságát.
Azt szoktam mondani higy Farka a macskának ,Kutyának meg a többi 4 lábú jószágnak van
Neked minimum hímvessződ,péniszed,Falloszod,pötsöd van
De farkad az nincs mert semi nyúlvány nincs a segged partján
24N
2# ezen jót nevettem :DDD
amúgy az ő teste, ha ő így szereti, tűrd neki, nem is értem, miért idegesít. te hogy hívod a sajátodat? most csak mondok egy példát. mondjuk te p*ncinak szereted hívni, de ő csak azért is ragaszkodik hozzá, hogy márpedig csak vaginának hívhatod, pedig utálod ezt a megnevezést. de helyettesítsd be tetszőleges szavakkal. mit reagálnál?
Ha megalázó lenne, már jelezte volna felém.
Nyilván nem fogom őt semmire kényszeríteni, nem áll módomban, de annyira csúnya így nekem.
“Babácskának” becézgetni egy férfi hímvesszőt szerintem gázabb és idegesítőbb mint “faroknak” hívni
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!