Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudok csókolózni?!
22 éves lány vagyok, volt egy 4eves kapcsolatom es két fel éves.
Igazából nem szeretem a nyelves csókot.
Szépen ajkakkal szeretem, de maga a nyelves részt utalom.
Ismerkedek egy sráccal es o is igy akar állandóan megcsókolni. De ettől en rosszul vagyok es igazából azt sem tudom mit csinaljak.
Hiába mondják, hogy ráérzek..de nem.
Ha megmondom neki az olyan gáz, mindenki szeret csókolózni.
Szerintem kettőtök közül te tudsz csokolozni.
Ezzel az ostoba nyelv-nyomkodassal csak az fogja elérni ez a faszi, hogy megundorodsz tőle.
Bízz jobban magadban es ne csinalj olyat amit nem kivansz.
4:
Azért ostoba, mert az elott tukmálja egy testrészét egy nőre, hogy az vágyna rá.
A nyelves csóknak megvan a maga ideje. Ha kellően fel van izgatva egy nő, akkor nem kell nyomkodni a szájába a nyelvedet, hanem magátol fogja örjöngve beszippantani, akár az ujjad, akar a nyelved, akar a farkad közelíted hozzá.
Ismerkedesi fázisban az elso csókok során nyomogatni át a nyelved a nő szajaba. Igazi kezdő amatörizmus..
Ahol nincs meg az elején ez a vágy amiről beszélsz, akkor ott nincs minden meg ami kell. Nem azt mondom, hogy első ajak érintés után egyből nyelvet kell szuszakolni a másik szájába, de olyan sincs, hogy 6. alkalommal is még csak egymáshoz érintjük az ajkunkat.
Mellesleg a kérdező elve világosan megmondta, hogy alapvetően idegen számára az egész és mindig az is lesz.
E mellett, én nem vagyok híve az egyéjszakásoknak és alapvetően a mai világban kialakult tempóhoz képest én lassan szeretek haladni. Eleve nekem egy igazi vonzalomhoz nem elég annyi hogy ránézek valakire. De ennek ellenére volt olyan, hogy fél óra beszélgetés után egymásnak estünk és egyik fél sem így élte meg, hogy megpróbálta a másik a nyelvét belém gyömöszölni. Meg ilyen esetekkor nincs olyan eleve, hogy a férfi csókolja meg a lányt és nyomná a nyelvét, mert kb. mintha megtervezett koreográfiával teljesen egyszerre mozdulnak a felek. Egy csók rengeteg mindent elárul. Sajnos azt is nagyon jól lehet érezni belőle, hogy "ez a buli megdöglött".
Persze lehet én nekem túl nagyok az igényeim, de nekem fontos már az elején, hogy érezzem a pluszt ami kell. Bár még ilyen nem volt, de bizton ki merem jelenteni, hogy ehhez nem kell semmi nagy tapasztalat. Egy lány aki életében először csinálja is szerintem tudja éreztetni, hogy érzi azt ami kell. Hogy ténylegesen meg van a szikra ami kell. Ha pedig ódzkodás van a másik nyelvétől, akkor bizony ott nincs meg számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!