Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy a párom a péniszét faroknak nevezi? Csajok, ti hogy vélekedtek erről? Engedjem el ezt, butaság? Egyszerűen nem bírja a fülem! Szex közben, ez izgató tud lenni, sőt. De például, amikor babusgatom őt.
(Mármint a párom) és szépen becézem a péniszét, ő lazán azt mondja “farkam”.
Mitévő legyek, mondtam már neki, de nem hatott !? Ötlet esetleg ? Volt már így valaki ?
Annyira idegesít...
Alapvetőleg imádom, és fantasztikus férfi, de ezzel kiborít teljesen.
És nem gondolod hogy pont úgy akarja jelezni feléd hogy megalázó a becézgetésed hogy mindig faroknak hívja előtted?
Hiszen nyílván azért hívja így mert ez tetszik neki.
Ez a babácska, meg Krisztiánka....űbergáz. Ciki. Nevetséges. Azt faroknak hívják. A péniszezés is mű. Kirázott a hideg.
A férfi erős szeret lenni, és FÉRFI. A szerszáma is férfias, szexi, és erős. Nem pedig ilyen gyermeki beceneveket érdemlő kisbaba.
N32
Az hogy szépen becézem, még nem azt jelenti, hogy számomra az ő férfiassága nem szexy. Én ezzel nem szándékozom az ő erős és férfias személyét lealacsonyítani.
Egy párt alkotunk, és ahogy ő is az enyémet, úgy én is az ő nemiszervét becézem. Ez köztünk nem probléma, viszont ahogy a sajátjáról beszél, piszkálja a fülem.
Csak téged idegesít. Én magam is faroknak hívom a párom farkát. A kis babácska sokkal gázabb. Sőt, van amikor f..sznak hívom. Igen felhevült állapotban különösen.:)
Engem sokkal jobban irritálna, ahogy te hívod. Számomra egy farok nem valami aranyos kiskutya, hanem a vágyaim netovábbja.
Csak ismerem őt annyira, hogy ezt tudjam...
Egyébként beszéltünk már róla, és ő szereti, sőt.
Ez a csaj unatkozik...
Amúgy ő hogy becézi neked?:DDD
Cerkának szoktátok hívni?
Vagy egyszeműnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!