Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy a párom a péniszét faroknak nevezi? Csajok, ti hogy vélekedtek erről? Engedjem el ezt, butaság? Egyszerűen nem bírja a fülem! Szex közben, ez izgató tud lenni, sőt. De például, amikor babusgatom őt.
(Mármint a párom) és szépen becézem a péniszét, ő lazán azt mondja “farkam”.
Mitévő legyek, mondtam már neki, de nem hatott !? Ötlet esetleg ? Volt már így valaki ?
Annyira idegesít...
Alapvetőleg imádom, és fantasztikus férfi, de ezzel kiborít teljesen.
Úristen. Én nőként mondom, hogy szerintem a "farok" szóval az égvilágon semmi baj nincs.
Ha férfi lennék, és a FARKAMAT valaki babácskának nevezné... minimum melegebb éghajlatra küldeném.
Imádom, ha keményen megdugnak. Keményen pedig csak farokkal lehet, babácskával nem :D
Tudom, hogy mindenki más, de te nem vagy kissé frigid vagy esetleg prűd?
Veres Pali bácsi katonáknak tartott előadása jutott eszembe...
" A magyar embernek fa*a van!"
A farok full rendben van. De a babácska, kuksimusz, és hasonló... Nah, az a gáz...
Jó hogy nem már kukacka, vagy kukika... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!