Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál után ez van annyira izgató mintha lenyelném?
Figyelt kérdés
Orálnál mikor mondjuk testre elélvez a pasi és utána bekapom, lenyalom neki, az van olyan izgató, mintha azt engedném, hogy a számba élvezzen vagy semmi pluszt nem ad?2018. szept. 12. 16:14
12/17 anonim válasza:
Szerintem izgatóbb ha egyből lenyeli.
13/17 anonim válasza:
Amit leirsz az jobb is. Engem legalább is soha nem érdekelt hogy nyelje le. Szájba is csak azért jó élvezni mert közben és utána még kényezteti óvatosan.
De a bárhogyan élvezés után nagyon jó gesztus ha még megpuszilod és megtisztiitod ahogy leirtad. Az meg külön jó dolog ha óvatosan szopod kicsit.
Szóval elégedet lehet az akinek te csinálod.
14/17 anonim válasza:
Nekem az semmihez sem fogható, ha hallom a nyelés hangját, ez az utána lenyalogatás meg se közelíti.
15/17 anonim válasza:
És miért izgató ha lenyeli?? Ezt sosem fogom megérteni. H nekem nőként izgató azt értem. H egy férfinak miért izgató ha lenyeli, azt nem igazán.
16/17 anonim válasza:
A sok szerecsétlen lúzer válaszait vártad?
A kérdés sem egyértelmű! Először lenyelést írsz, utána meg csak szájba élvezést! Akkor most melyik?! Szájbaélvezésből is van többféle! Minket az izgat ha látjuk ahogy a nyitott szájba bele és a nyelvetekre élvezünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!