Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hova szeretitek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Hova élvezzen elsőnek a pasi? Hova izgató nektek? Szeretitek ha sok anyag jön? Hány évesek vagytok?2018. szept. 7. 08:54
1/14 anonim válasza:
Ahogy a helyzet hozza épp.. Mondjuk arcra nem. Az anyagmennyiség szintén mindegy, bár azért a nagyon sok, az már nagyon sok..;D
19
2/14 anonim válasza:
A legjobb ha a számba vagy belém élvez ugy nem kell takarítani.
3/14 anonim válasza:
Helyszín függő... ha olyan helyen vagyunk ahol van fürdő (lakás, hotel, stb), akkor bárhova. Ha nem, akkor szájba, testre, popsiba. Arcra, hajra akkor nem.
25N
4/14 anonim válasza:
Elsőnek? Szűz lányoknak csak ez a fontos.
5/14 anonim válasza:
Én mindenhova szeretem ha élveznek...
6/14 anonim válasza:
Arcra, belém , szájba
Szeretem igen
20
7/14 anonim válasza:
belém vagy szájba
arcra nem szeretem
24
8/14 anonim válasza:
Én általában elsőnek a párom hasára, köldökére szoktam.
Utána belé.
És utána nyalogat 30 percig..
9/14 anonim válasza:
Legjobban a számba szeretem.Lenyelni is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!