Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Arcra, mellre élvezés után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arcra, mellre élvezés után mit csináltok a g. civel? a. lemossátok azonnal? b. hagyjátok rászáradni c. szétkenitek

Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 06:17
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Én inkább lenyelem, mintsem pacsmagoljak vele.
2018. szept. 4. 07:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlenek ezek a kérdések. 6 éve élek szexuális életet szinte minden nap, szerinted hány ilyen volt ennyi idő alatt? Nem mindegy hol vagyok, kivel vagyok. Változó röviden. Nedves törlőkendő mindig van nálam, van hogy hamar zuhany közelébe érek, van hogy csak később.
2018. szept. 4. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Én vagy egyből letörlöm magamról vagy ha utánna megyek zuhanyozni akkor ott lemosom.
2018. szept. 4. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Letörlöm az újjammal, majd lenyalom róla
2018. szept. 4. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én az arcomra soha nem engedem. Egyszer belement a szemembe, és órákig fájt. Azóta nem engedem.

Lenyelni se nagyon szeretem, de volt már rá példa.

Mehet a hasamra, vagy a mellemre. :)

2018. szept. 5. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A feleségem sokat és mókásan szórakozik a cuccal. Bármikor lenyelte ha kérem vagy ha úgy adódott. Teljesen begerjedek a nejemtől! A szemére vigyázunk. Tetszenek az ilyen kérdések, ő ezeket nem látja
2023. dec. 30. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!