Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha szeretem a fiúkat a gatyájukba durrantani? (18/L)
Figyelt kérdés
Egy pasimmal megtörtént és azóta egy buliban is megcsináltam egy sráccal hogy addig húztam amíg átázott nekik :D Ez baj? vagy ciki? Nem nevettem ki őket meg semmi meg nem mondtam el senkinek hogy ne kerüljenek rossz helyzetbe, csak ez nekem izgi, hogy ekkora hatással vagyok rájuk.2018. szept. 2. 19:25
1/23 anonim válasza:
Ez abszolút nem gáz :) ettől nagyobb dolgokra sem mondják sokan azt, hogy gáz lenne
2/23 anonim válasza:
nem egyszer lőttem már ilyenek miatt a gatyámba :D
3/23 anonim válasza:
Szerintem igen, mert elég kellemetlen lehet a dolog... L
4/23 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, szerintem a sub pasik egyenesen élveznék ha utcán vagy nyilvános helyen elélveztetnéd őket :)
6/23 anonim válasza:
De ha már érzi hogy durran, miért nem fogja magát vissza? Vagy térdeltet le? Vagy miért nem terdelsz elé?
7/23 anonim válasza:
bravó. ki az a balfácán akit ennyire lehet húzni?:)
9/23 anonim válasza:
És az gáz, hogy én ezt a lányokkal csinálom?
Addig izgatom őket, amíg totál át nem nedvesedik a bugyijuk... ;)
10/23 anonim válasza:
Jó nagy lúzerek lehetnek azok a srácok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!