Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok a barátnőtök előtt fingani? Olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak.

Figyelt kérdés
Nekem nincs barátnőm, de nem hiszem, hogy vissza akarnám tartani. Melóban is állandóan finghatnékom van, és sokat kell ülnöm, ezért folyton úgy érzem, mintha kakilni kellene.

2018. ápr. 9. 01:03
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
76%
Én a férjem előtt is mindig,ő se zavartatja magát
2018. ápr. 9. 05:01
 2/48 anonim ***** válasza:
81%
Óvatosan, szelíden, hogy a szekrényben a poharak össze koccannak.
2018. ápr. 9. 07:01
 3/48 anonim ***** válasza:
33%
LOL, így ne csodálkozz, ha még soha nem volt nőd! Előttem egyszer játszanád ezt el... :)
2018. ápr. 9. 10:07
 4/48 anonim ***** válasza:
55%

NEm,mert ezzel átlépsz egy határt és gusztustalan nagyon.

Undorító és förtelmes dolog.

Ne csodálkozz,ha egy finom hölgy elzavar,ezzel max egy kormos cigányt szedhetsz össze,egy valamire való kivágna és igaza van.

Nem állatok vagyunk hanem emberek,aztán csodálkozunk,hogy a nő elhidegül ezért is meg megundorodik.

30F

2018. ápr. 9. 10:53
 5/48 anonim ***** válasza:
69%
miután párom is eleresztett néhány büdöset, utána én is eleresztettem őket. de azért próbálok kulturálisan fingani, értsd WCn vagy a szabadban
2018. ápr. 9. 10:57
 6/48 acelsziv ***** válasza:
66%

Én még át is ölelem utána, nehogy elszaladjon. Élvezze csak velem ezt a finom illatot :D :D :D

Persze ordítva és rúgkapálva igyekszik szabadulni, de erősebb vagyok.

2018. ápr. 9. 11:46
 7/48 anonim ***** válasza:
65%

Komolyan mint a dedóban esküszöm.

Ettől nem lesztek férfiassabbak,sőt ez borzalmasan gyerekes viselkedés.

Nem csodálom a nők szídják az itteni férfiakat,borzalmasak.

Nem baj aztán nem kell csodálkozni ha majd jön egy komolyabb férfi aztán a párotokat lecsapja a kezetekről mert ez lesz.

30F

2018. ápr. 9. 12:06
 8/48 acelsziv ***** válasza:
31%
4 és 7. Gondolom még szűz vagy és barátnőd is csak a képzelgéseidben van. Az írásodból ugyanis ez ordít.
2018. ápr. 10. 11:18
 9/48 anonim ***** válasza:
49%

Nem talált utolsó.

Csak tudod engem megneveltek,és minden haverom is így gondolkodik,hogy nem fingik oda a lány orra alá,mert undorító,hozzáteszem ezek nem ilyen ,,sarki bolti Marikák" hanem szép lányokról beszélgetünk.

De nyugodtan fingorásszatok csak mint egy szakadt ló,nagyon be fog a nő nedvesedni rátok,igazán be fog indulni.

JA NEM.

EL lehet intézni disztréten,kultúráltan ismétlem kultúráltan.

Nem ettől vagy férfi ezt most mondom,hanem hogy keresed a pénzt,tudsz a nővel bánni,ki tudod elégíteni akár reszket alattad.

Ezzel átléptek egy határt amivel elkezd a nő undorodni tőletek,ha eresztened kell huzzál ki a budiba vagy tartsd vissza ennyi.

Egy sittes cigány luvnyánál mondjuk mindegy vagy valami dagadék igénytelennél.

De egy miss valakinél vagy akár egy arisztokrata leszármazott csajnál vagy egy milédinél ezzel kivered a biztosítékot és jogosan fog undorodni tőled.

Én se szeretném ha a nő az orrom alá lőne mert ez undorító és bunkóság.

2018. ápr. 10. 11:24
 10/48 anonim ***** válasza:
63%
Jaaaaj hagyjátok már ezt az emberek vagyunk nem állatok dumát. Természetes dolog hogy az emberek finganak. Büfögjem fel vagy szivárogjon át a beleimen? Nőből vagyok de azért ne hogy már ne eregessek mert ez számotokra szégyen meg ciki. Pisilni meg kakálni nem szégyen? Na meg büfögni hapcizni? Annyira oda vagytok hogy az hihetetlen. Nem érzem magam ettől kevesebbnek mert nem zavar ha a párom vagy egy más idegen valaki ereget.
2018. ápr. 11. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!