Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a barátnőtök előtt fingani? Olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak.
40: Ez nem sznobság. Ez egyéni ízés. Én nem azért szeretem a barátnőm hónalj-szagát, szájszagát, lábszagát, punci-szagát, mert ezzel valamilyen kultúrkörbe szeretnék bekerülni, vagy az oda tartozásomat demonstrálni. Egyszerűen ilyen vagyok. Imádom a női testet, lelket, és az általam szeretett nőknek minden fizikai megnyilvánulását.
Szerintem te vagy degenerált, és az egész mai siralmas, eltorzult nemzedék, akiknek csak sterilizált guminő kéne, mert mindentől viszolyognak, ami természetes. Persze aki csak jpg formátumban lát nőt, annak megértem, hogy durva, ha netán pixeleken kívül bármit tapasztal belőlük.
34 -es voltam.
Egyik ismerősöm szerint a fingás nagyon undorító dolog.
Persze otthon a szar eszi meg őket és a gyerekeket.
Nagy szőrős penész a hűtőben. Szennyes ruha szerte szét.
De a pukizás undi.
Én azt mondom, ha valakiben tengenek a gázok engedje ki.
Nekem van egy gyönyörű feleségem. Én eléggé szellentős vagyok, bár olykor zavarónak tartom a sok bélgázt de muszáj vagyok kiengedni, mert nagyon nem jó, ha benn tartom.
Természetesen az nem azt jelenti, hogy evés közbe az asztalnál, mint a Klump család végigszarjuk a vacsorát. Tehát azért disztingváltan.
Szóval ahogy olvasom, van akiből az ürgék hordják a dolgokat.
Mikor ertitek mar meg, hogy nem a fingassal van a baj, hanem azzal, hogy egyes emberek szamara poen rajatszani, “ Olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak.”..
Ugyanez a bofogessel..
Mindketto termeszetes emberi dolog, semmi baj nincs vele. de nem kell direkt hangosan durrantani, mert nincs az a no/ferfi, aki a parjara ugyanugy nezne egy ilyen eset utan.
Ismetlem, nem a veletlenul kicsuszott errol-arrol beszelek, hanem a szant szandekkal hangosan eldurrantott fingrol, amikor a masik ott ul melletted.
Micsoda érett kapcsolat. Mintha az én 16 éves kori dilemmáimat olvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!