Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok a barátnőtök előtt fingani? Olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak.

Figyelt kérdés
Nekem nincs barátnőm, de nem hiszem, hogy vissza akarnám tartani. Melóban is állandóan finghatnékom van, és sokat kell ülnöm, ezért folyton úgy érzem, mintha kakilni kellene.

2018. ápr. 9. 01:03
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
80%

Kész vagyok...Hihetetlen ..Lassan 30 éve vagyunk együtt a férjemmel negyvenes éveink végét taposva és mondhatom, hogy direktbe sosem..ettől függetlenül nem állítom, hogy véletlenül ne fordult volna elő..de sztem mérhetetlenül lelombozó..férfi női kapcsolatban

Ezzel sztem megalázod a másikat A minimális tisztelet sztem, hogy kimész ilyenkor Wc-re--Ugye 10 -es--Mert, hogy természetes dolog,,naná, de nem a nappali közepén pisilsz kakilsz, hanem a mellékhelyiségben! Vannak gyerekeink és természetes, hogy erre neveltük őket, hogy nem egymás orra alá eresztik.

9-es...Milady és arisztokrata lány ...előttük nem , de egy dagadék előtt igen??

Szégyeld magad..!!!A kövér nő már nem is ember? Hihetetlen..

Mielőtt azt hinnéd mackónacis hájtömeg vagyok..NEm..:-)

Átlagos, inkább vékony, de, hogy kasztok szerint bontsd mehet-e az orra alá vagy sem??

egyébként, ha valaki egész nap ilyen dologgal küzd,,az nem teljesen normális, talán túl van terhelve a gyomrod kedves kérdező...

2018. ápr. 11. 20:59
 12/48 acelsziv ***** válasza:
53%

Hagy 10. Ez a 9. az írása alapján akkor látott puncit amikor kibújt belőle. Tipikusan az a fajta aki begörcsöl még a nőstény kecske mellett is.

És ha egy kapcsolatban a természetes emberi dolgok gondot okoznak ott nagy a baj.

2018. ápr. 12. 10:20
 13/48 anonim ***** válasza:
71%
Normalis ember nem fingadozik a masik orra ala. Istenem, mennyi taplo van itt.
2018. ápr. 18. 23:46
 14/48 anonim ***** válasza:
30%
tök természetes dolog (lányként írom) hogy az emberből kijön ez az :D az én barátom amikor hisztizek mellette az ágyban / kötekszek akkor még rám is húzza a takarót hogy szenvedjek" aztán röhögünk egy jót.
2018. ápr. 24. 13:35
 15/48 anonim ***** válasza:
74%
Főiskolán volt egy szobatársam,aki nagyon egészségtelen ételeket evett,zsîros fűszerest,zsîrral fűszerrel esténként olcsó sörökkel kìsérte le leggázabb cigit szîvta...gondolom ettől. Éjszakánként szélgörcsei voltak,nem kaptam levegőt hányingerem volt majdnem minden este. Hát én azóta senki előtt sem csak ha nagyon muszáj,de pl szabadban simán a barátnőm melett is. Tóban itthoni medencében egyenesen élvezem. Kocsiban pedig átveszi az ülés a szagot..
2018. jún. 29. 22:13
 16/48 anonim ***** válasza:
55%

Ez IQ fuggo.

A taplobbja csinalja, "me' termeszetes, emberi reakcio! Meg lehet rajta rohogni."

Az ertelmes meg nem csinalja, mert nem bunko, es neki is, meg a parjanak is van egy igenyszintje, ami ala nem mennek.

2018. jún. 29. 22:18
 17/48 anonim ***** válasza:
62%
Én is szoktam fingani a barátnőm előtt, próbálom szépen halkan kiengedni, de néha nem sikerül és egy hatalmas fingás lesz belőle. Néha meg lehet dögleni a szagtól :/
2018. jún. 30. 10:50
 18/48 anonim ***** válasza:
64%

Naná! Én még a fürdőszobába is bemegyek úgy, hogy ő ül a wcn.

6os respect :D

2018. júl. 16. 13:58
 19/48 anonim ***** válasza:
66%

Valaki irta, hogy a gyerekének is azt tanítja, hogy mások elott nem pukizik.

En azt tanítom a gyerekemnek, hogy ha kell, akkor engedje ki, ne puffadjon tőle.

2019. márc. 19. 05:06
 20/48 anonim ***** válasza:
54%
Alap tétel, hogy mások orra alá nem fingunk. Bár, ebben a tajparasztok országában minden fordítva működik, így a válaszolók többségén sem csodálkozom. Mivel ti vagytok többen, így nem is szállnék vitába veletek, veregessétek egymás vállát, tanítsátok a gyerekeiteknek is a bunkóságot, legyünk továbbra is a Balkán koronázatlan királyai. Vagyis ti.
2019. márc. 27. 00:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!