Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok a barátnőtök előtt fingani? Olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak.

Figyelt kérdés
Nekem nincs barátnőm, de nem hiszem, hogy vissza akarnám tartani. Melóban is állandóan finghatnékom van, és sokat kell ülnöm, ezért folyton úgy érzem, mintha kakilni kellene.

2018. ápr. 9. 01:03
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
81%
Nőként azt gondolom, ebben nincs semmi undorító. Természetes dolog. Ha így állna hozzá az ember, elég kínos lenne pl gyereket nevelni, ahol nem csak pukival találkozik az ember... Mi a párommal nem zavartatjuk magunkat, még viccelődünk is vele (bár őt jobban nevetteti ez a humor) Eszembe nem jutott eddig egy természetes dolog miatt undorítónak tartani őt, és merem remélni, hogy ő sem teszi ezt (nem teszi).
2019. márc. 27. 09:09
 22/48 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó! A gyereknevelés hogy jön ide? Vagyis idejöhetne... Ennyi erővel lehetnének üvegfalú WC-k, vagy pedig a járda közepére is nyugodtan kullanthat az ember. Tök természetes dolog, az élet velejárója. Én a kollégámat is elküldöm a ***** ******, ha az irodába fingik. Ritka egy bunkó viselkedés, főleg ha még poénnak veszi, vagy ha még látványosan is teszi. Az egész a tiszteletről szól, arról, hogy nem okozok a másik embernek kellemetlenséget. Szerintem ritka az a pillanat, amikor nem lehetne disztingváltan megoldani.

Mekkora poén lenne az is, ha levizelne a férjed! Próbáljátok ki, és kacagjatok nagyokat rajta. Vagy még az is tuti lenne, ha a székletét a fotelbe hagyná, te meg beleülnél. Végül is természetes emberi tevékenységekről beszélünk.

Egyébként nincs bajom ha valakik ezt élvezik, de ne az én jelenlétembe tegyék, mert valahogy én ezt nem tolerálom.

2019. márc. 27. 12:09
 23/48 anonim ***** válasza:
89%

Én egy időben mindig arrább vonultam galambot ereszteni :D

Aztán a barátom "szólt rám", hogy ne hüjjéskedjek, nyugodtan csinálhatom mellette is :)

2019. márc. 27. 14:31
 24/48 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom, én vagyok rosszul összekötve, de az esetek 99%ban érzem, ha pukizni kell, és érdekes el tudok menni a mosdóba, ott intézni, nem pedig a szobában kiengedni.

Amikor arra sincs idő, hogy felfogjam, legalább elnézést kérek, hogy ez kicsúszott.

Lehet ezt kultúráltan is intézni.

Ha meg nonstop fingik valaki, legyen kedves orvoshoz fordulni, mert lehet gondjai vannak az emésztésével.

2019. márc. 27. 20:28
 25/48 anonim ***** válasza:
56%
Mégis ki mondta, hogy mások előtt is csináljuk? Könyörgöm, nem a metrón meg a színházban eresztgetünk, hanem otthon a négy fal között... Számomra sok minden más undorító, amit más párok egymással csinálnak, de nem mondom, hogy mások ne tegyék és nem szidom őket...a gyereknevelés meg úgy jön ide, hogy a babák hánynak, ürítenek, pukiznak, büfiznek, amit az anyának is, apának is el kell viselnie, és a gyereknek nem lehet azt mondani, menj inkabb ki a wc-re... (Nyilván egy adott kortól igen) Nem értem,miért gondolja bárki, hlgy mi 0-24ben csam fingunk
2019. márc. 27. 22:17
 26/48 anonim ***** válasza:
69%

Bocsánat, nem tudtam befejezni a választ.

Szóval, mi nem csináljuk állandóan, nyilván étkezés közben sem stb. Ha olyan van, akkor kimegyünk a mosdóba, de basszus, most nem lehet minden egyes alkalommal elvonulni. És inkább vicceljük el, minthogy olyan véresen komolyan legyen véve, mint ahogy itt látom. (Amúgy meg mennyivel jobb lenne, ha a barátomnak feszengenie kellene amiatt, hogy kost elereszt-e mosogatás közben egy galambot vagy sem..., igazatok van...)

2019. márc. 27. 22:20
 27/48 anonim ***** válasza:
57%

Nem ártana egy gasztroenterológust felkeresni a felvázolt esetben.

Nem tartom egészséges dolognak az állandósuló bélgáz képződési zavarokat!

(Valamilyen betegségre utalhat mindenképpen...)

2019. ápr. 7. 06:59
 28/48 anonim ***** válasza:
87%

Bizonyára egyesekből az ürgék hordják a dolgokat.

Nos, hogy szögezzük le, azért lehetőleg ne az első randin fingjál. :) Meg a másodikon se. :) Bár ha sokat szellentesz az valószínűleg attól lehet, amit eszel, vagy pedig ideges vagy.

Bár ahogy nézem itt vannak fing pártiak, és fing elleniesek! :D

Én azt mondom aminek ki kell jönnie jöjjön, ne tartsuk magunkba. Attól, hogy szellentesz még értékes ember vagy. Bár eggyesek ilyenkor borzalmasan sznobok. :D Aztán valójában meg a szar eszi neg őket, de azért pukizni nem pukiznak.

:D

2019. jún. 18. 01:25
 29/48 anonim ***** válasza:
93%

Micsoda válaszok.

Nos, az én párom még nyújtja is a kisujját. És lehet, hogy egy primitív bunkó vagyok, de mikor jól időzít, pl. Tesco felvágottas pult előtt akkor betegre röhögöm magam.

2019. jún. 18. 07:56
 30/48 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi álszent ember... :) Nevetségesek azok,akik szerint ez gusztustalan!
2019. jún. 18. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!