Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok a barátnőtök előtt fingani? Olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak.

Figyelt kérdés
Nekem nincs barátnőm, de nem hiszem, hogy vissza akarnám tartani. Melóban is állandóan finghatnékom van, és sokat kell ülnöm, ezért folyton úgy érzem, mintha kakilni kellene.

2018. ápr. 9. 01:03
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
91%

Persze mi szoktunk egymás előtt. Mi van ebben?

A párom néha még a takarót is a fejemre húzza.. na nekem az annyira nem szokott az adott pillanatban vicces lenni persze :)

De sztem akkor jó egy kapcsolat ha nincsenek a másik előtt kínos,tabu szituk,mert bármikor bmi történhet lehet egyszer még pelenkáznunk is kell egymást és akkor elrohan a másik mert ő ehhez nincs hozzászokva mert undorító?

Nem tudom mivel különb mikor valaki részegen mondjuk a másik ölébe hány..mert a mai fiataloknál ez elég elterjedt dolog.

35/N

2019. jún. 18. 19:00
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

Mi is pukizunk egymas elott, ahogyan siman bemegyunk a furdobe ha a masik pisil (ugyanis egyben van). Altalaban egyutt furdunk, olyankor egymas elott mossuk meg magunk.

Az elmult napokban olyan beteg voltam, hogy a parom furdetett, es semmi undorito nem volt benne.

Termeszetesen etteremben, tarsasagban stb elvonulunk de otthon csak otthon van az ember, es a hasfajas nem a legkellemesebb dolog.

Nekem volt egy parom aki rendszeresen piszkalt az ilyennekkel. Nekem a nagy dolog uritese mashol nehezen megy. Es amikor nyaraltunk akkor nem reggel vagy este kellett hanem delutan. Nem mentem vissza a hotelbe hanem a strandon elmentem wc-re. Honapokig tudott rajta nevetni hogy nem a hotelben vegeztem el, meg biztos a szagok miatt ect.

Nehez is volt megszokni, hogy a párom tolerans ezekre.

Illetve meg egy gusztustalan dolgot is csinalunk egymas elott....izzadunk. Na bumm...

2019. jún. 27. 15:29
 33/48 anonim ***** válasza:
65%

Kíváncsi lennék azoknak a pároknak az életére, akik együtt filmeznek az ágyban este, és hirtelen felpattan az egyik, elrohan mosdóba. "Bocsi édes csak megyek fingani mert kulturált vagyok és nem akarok ide.."

A páromnak van egy haverja, aki előttem is bátran ereget, hangosat és rá is játszik. Ez nekem sem igazán tetszik, de ha a takaró alatt a párom elengedi magát halkan, hát istenem.. Nem tudom ki várja el hogy félálomban a másik még elszaladjon mosdóba egy puki miatt.

Nekem ettől nem lesz visszataszítóbb, nem ezen múlik beindulok-e. Szex közben nyilván nem csinálja egyikünk sem. Apropó hölgyek, nem történt még olyan veletek, hogy szex közben levegő került a hüvelyetekbe? Miközben az a levegő kijön, puki hangja van. Szex közben is fel kell pattanni és kiszaladni, nehogy azt higgye a párod hogy szellentettél?

2019. jún. 27. 16:14
 34/48 anonim ***** válasza:
65%

A barátnőm rendszeresen pukizik mellettem, de én imádom a szagát és a hangját, semmiféle ellenérzésem nincs vele kapcsolatban, számomra minden szexi, amit csinál. Meg is szoktuk beszélni, milyen a hangja, és épp mire hasonlít a szaga.

Talán kicsit perverz vagyok, de megőrülök a hónalj-szagáért is, a talp-szagáért, és gyakran lenyalom az izzadságát mindenéről edzései után. Én pukizásban sokkal gátlásosabb vagyok nála, pedig ő kimondottan biztat, hogy én is pukizzak előtte bátran, mert ő is szereti az enyémet.

Azt gondolom, az igazi intimitás az, amikor már azoktól sem undorodunk a társunktól (sőt, szeretjük ezeket), amik másoktól undorítóak lennének.

38F

2019. júl. 14. 23:20
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van hogy be is gyújtom, és annál sütünk szalonnát.
2019. aug. 20. 13:06
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
A csajom olyanokat fingik, hogy egy komplett görény család most is itt toporog a receptért az ajtó előtt
2019. aug. 20. 14:16
 37/48 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező, ne zavarjon azoknak az írása akik szentnek gondolják magukat! Mindenki fingik a párja előtt egy bizonyos idő után! Ez attól is függ hányadik kapcsolata, mióta vannak együtt. Az első kapcsolatomban 3 éven át nem mertem a párom előtt... A mostaniban pár hónap után ment mert se engem se őt nem zavarja ez. Persze nem ugy hogy épp kajál és az arcába nyomom...lehet azt kulturáltan is.
2019. szept. 3. 17:53
 38/48 anonim ***** válasza:
Elsőre még vicces volt, huszadszorra kiemelve mar qrvara nem az.
2020. nov. 26. 18:31
 39/48 anonim ***** válasza:
13 a mondat ugy szól hogy normális ember nem fingadozik normális ember orra alá.az aljadékok megérdemlik és jót is teszel vele.
2020. dec. 29. 17:54
 40/48 anonim ***** válasza:
"Azt gondolom, az igazi intimitás az, amikor már azoktól sem undorodunk a társunktól (sőt, szeretjük ezeket), amik másoktól undorítóak lennének." ez butaság és sznobság fingot szagolgatni.nem arra van.ráadásul még szeretni is.elképesztő hogy ki lehet forgatni a dolgokat.Persze szeretni az izzadságot.Következő mi lesz ha megiszod a pisijét az az igazi intimitás.?tényleg ennyi degenerált van?elején azt hittem trollkodsz de a vége komoly ahogy látom.
2020. dec. 29. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!