Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a barátnőtök előtt fingani? Olyan jó nagyokat durrantani, hogy a csövek is berezonálnak.
Persze mi szoktunk egymás előtt. Mi van ebben?
A párom néha még a takarót is a fejemre húzza.. na nekem az annyira nem szokott az adott pillanatban vicces lenni persze :)
De sztem akkor jó egy kapcsolat ha nincsenek a másik előtt kínos,tabu szituk,mert bármikor bmi történhet lehet egyszer még pelenkáznunk is kell egymást és akkor elrohan a másik mert ő ehhez nincs hozzászokva mert undorító?
Nem tudom mivel különb mikor valaki részegen mondjuk a másik ölébe hány..mert a mai fiataloknál ez elég elterjedt dolog.
35/N
Mi is pukizunk egymas elott, ahogyan siman bemegyunk a furdobe ha a masik pisil (ugyanis egyben van). Altalaban egyutt furdunk, olyankor egymas elott mossuk meg magunk.
Az elmult napokban olyan beteg voltam, hogy a parom furdetett, es semmi undorito nem volt benne.
Termeszetesen etteremben, tarsasagban stb elvonulunk de otthon csak otthon van az ember, es a hasfajas nem a legkellemesebb dolog.
Nekem volt egy parom aki rendszeresen piszkalt az ilyennekkel. Nekem a nagy dolog uritese mashol nehezen megy. Es amikor nyaraltunk akkor nem reggel vagy este kellett hanem delutan. Nem mentem vissza a hotelbe hanem a strandon elmentem wc-re. Honapokig tudott rajta nevetni hogy nem a hotelben vegeztem el, meg biztos a szagok miatt ect.
Nehez is volt megszokni, hogy a párom tolerans ezekre.
Illetve meg egy gusztustalan dolgot is csinalunk egymas elott....izzadunk. Na bumm...
Kíváncsi lennék azoknak a pároknak az életére, akik együtt filmeznek az ágyban este, és hirtelen felpattan az egyik, elrohan mosdóba. "Bocsi édes csak megyek fingani mert kulturált vagyok és nem akarok ide.."
A páromnak van egy haverja, aki előttem is bátran ereget, hangosat és rá is játszik. Ez nekem sem igazán tetszik, de ha a takaró alatt a párom elengedi magát halkan, hát istenem.. Nem tudom ki várja el hogy félálomban a másik még elszaladjon mosdóba egy puki miatt.
Nekem ettől nem lesz visszataszítóbb, nem ezen múlik beindulok-e. Szex közben nyilván nem csinálja egyikünk sem. Apropó hölgyek, nem történt még olyan veletek, hogy szex közben levegő került a hüvelyetekbe? Miközben az a levegő kijön, puki hangja van. Szex közben is fel kell pattanni és kiszaladni, nehogy azt higgye a párod hogy szellentettél?
A barátnőm rendszeresen pukizik mellettem, de én imádom a szagát és a hangját, semmiféle ellenérzésem nincs vele kapcsolatban, számomra minden szexi, amit csinál. Meg is szoktuk beszélni, milyen a hangja, és épp mire hasonlít a szaga.
Talán kicsit perverz vagyok, de megőrülök a hónalj-szagáért is, a talp-szagáért, és gyakran lenyalom az izzadságát mindenéről edzései után. Én pukizásban sokkal gátlásosabb vagyok nála, pedig ő kimondottan biztat, hogy én is pukizzak előtte bátran, mert ő is szereti az enyémet.
Azt gondolom, az igazi intimitás az, amikor már azoktól sem undorodunk a társunktól (sőt, szeretjük ezeket), amik másoktól undorítóak lennének.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!