Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha szeretem a fiúkat a gatyájukba durrantani? (18/L)
Én is azon morfondírozok hogy egy normális emberrel ezt nem tudnád megtenni
Tehát ilyen vèdtelen szűz jószágokra tudod csak kifejteni ezt a hatást ami meg mondjuk nem nehéz csak az ember mosolyogva csóválja a fejét rajtad
Nem értettem ezt soha. Én most nem kezdem el fényezni magam mint itt sokan, alapvetően gyorstüzelő vagyok, de ilyen számomra elképzelhetetlen. Nem is tudom felfogni, hogy hogyan. Se szűzként, se később mikor hosszú idő maradt ki nem volt ilyen. Az egy dolog, hogy nem nehéz felizgatni, hogy álljak, de hogy a semmitől elsüljek az lehetetlen. Meg alapvetően is csak maga az aktus közben tudok gyorsan elsülni, mástól nem. Bár ugyan ennyire fura nekem, hogy valaki meg nem tud elélvezni. Néha félelmetes, hogy mennyire különbözőek az emberek.
A válasz, hogy szerintem nem gáz. Meg is indokoltad, hogy miért tetszik és ez érthető, illetve ahogy intézed is utána korrekt. Szóval ha neked ez jó, illetve ezt tényleg velük is jól intézed, már hogy ők sem érzik gáznak és nem esnek letargiába, akkor csak így tovább:D
Mégis hogy?
Olyat főztél neki összefosta magat?
#16:
Látom te se voltál még BME-s buliban. :)
Miért lenne gaz?
Egyáltalán nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!