Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság kötelező a kölcsönös orál és az ánál is (egy idő után). A testre (mell arc) élvezés/nyelés?
Olyan nincs, hogy kötelező. Vannak emberek és minden embernek mások az igényei, a szokásai, a vágyai.
Nos, nagyon sokaknál alap az orál, nincs ellenükre az anál, ha kielégítik a párjukat orálisan, akkor semmi problémát nem látnak abba, hogy lenyelik, vagy bárhová rájuk élvezzenek. Nekem ez mind alap ha a szexről van szó. Tehát egyiket sem tartom rossznak, mindegyiket csináltam már nőként vagy szoktam csinálni.
Az embereknek az évek során változtak a szexhez való hozzáállásuk, sokkal több mindent ismernek, próbálnak ki, ezáltal szeretnek meg. Már nem ütköznek ezek a dolgok erkölcsi korlátokba.
Viszont nem mindenkinél alap dolgok ezek, nem mindenki szereti egyik vagy másik dolgot. Ezek csak akkor működnek, ha a partner is elfogadja és szereti ezeket a dolgokat.
Tehát amikor azt hallod, hogy akkor jó egy kapcsolatban a szex, ha egyeznek az igények, akkor pont erről van szó. Ha nem egyeznek, akkor meg a szex sem lesz jó a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!