Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mivel juttok a csúcsra, miként szeretitek a szexet, hevesen vagy lágyan?
Csiklóval, hüvellyel, mindkettővel?
Szenvedélyesen (sportosan, aktívan) szerettek közösülni vagy inkább lágyan, romantikusan?
Ujjazással, nyalással, szexel, hüvelyi és csikló által egyaránt el tudok élvezni.
A szexet pedig szenvedélyesen és keményen szeretem.
És van párom, nem kérek privátot!
Csiklóizgatással csak.
A szenvedélyesebbre kicsit jobban vágynék, de ez inkább hangulatfüggő.
A csikló orgazmust jobban szeretem, de a hüvelyi is jó.
Szeretem a szenvedélyes szexet, azt is mikor kicsit vadabban, keményebben d*gnak.:)
Keményen.
És megvan már az a póz amiben a leghamarabb képes vagyok elmenni.
Én is nő vagyok. Sajnos kevés férfi érti meg, miként kell jól szeretkezni. Kevés a férfiasan, szenvedéllyel szeretkező pasi. :-(
Nem a dominánsokra és főként nem a durvákra gondolok! A Szürke ötven árnyalatát kifejezetten utálom. (pocsék könyv és még rosszabb Zs kategóriás film) A tüzes, határozott, tudatosan szeretkező, komoly szexkultúrával rendelkező férfiakat hiányolom, akik tudja mikor kell kedvesnek, finomnak lennie és mikor határozottnak.
Én el tudok jutni a csúcsra hüvelyi és csikló izgatástól is, de a partner nagyon nem mindegy!
Romantika a randizásnál kell, szenvedély pedig az ágyban! :-)
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!