Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek az anális szexet?
Figyelt kérdés
Ha szeretitek,miért?Ha nem,akkor miért?2018. aug. 27. 16:32
1/8 anonim válasza:
Aki szereti, az azért mert jó.
Aki nem szereti, az azért mert nem jó.
2/8 anonim válasza:
Nem,nem,soha!Nem arra való,undorítónak tartom.Szexre a hüvely való.
3/8 anonim válasza:
#2: de kikötöznék egy ilyen kis muffot, aki ennyire ellenzi, aztán jól benyomnám a véreres farkam a szűk kis popsijába, hiába próbálna szabadulni :D
4/8 anonim válasza:
Kedves utolsó, te is aztán minta pasi lennél.
Én élvezem
5/8 anonim válasza:
#4: okés, ez csak egy fantázia, inkább csak szerepjáték szinten tetszene a látszólagos ellenkezés. Nem vagyok állat, hogy nőket erőszakoljak :D
6/8 anonim válasza:
Persze. Ujjazásnál is az a kedvencem, ha mindkét helyen csinálja egy-egy ujjával :)
19L
8/8 anonim válasza:
Ha megfelelő a partner akkor szeretem de egyébként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!