Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak miért szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért szeretitek a szexkapcsolatokat?

Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Mert sokkal könyebb mint egy rendes kapcsolat

Kevesebb macera van

2018. aug. 26. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül szeretjük, de a semminél az is jobb.
2018. aug. 26. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Mert ha egyedül akarok lenni, tehetrm. De van sok szex 😉

41/F

2018. aug. 26. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Mert nem lesz tőle túladagolásunk.
2018. aug. 26. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Rugalmasabb, lehet több is egyszerre, anélkül hogy bárkinek is bántódása esne.
2018. aug. 26. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Mert senkiben sincs felelősségèrzet hogy felvállaja, ápolja èpítse a kapcsolatot... A "Szexiapcsolat" tulajdonképpen a rendes kapcsolat pozitív részét kèpezi ... Lehet dugni... A negativval meg nem kell törődni ... Ilyen egyszerű
2018. aug. 26. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Mert semmi körités csak szex es semmi más ez erről szól es nem többről !!

Egyszerű a képlet nincsenek kérdések mert egyről szól es kész! Aki nem így látja az már erre képtelen es nem is kell neki !

2018. aug. 26. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs semmi extra elvárás a másik felé.... nincs féltékenykedés,számonkérés.
2018. aug. 26. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg marad a rugalmasság és nem unja meg a két személy egymást, ha jól működik a kapcsolat. Nincsenek eszetlen elvárások és lelki sanyargatás.
2018. aug. 26. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezt úgy kellett volna feltenni, hogy fiúk, akik szeretitek a szexkapcsolatot, miért szeretitek? Vagy valami hasonló.

Én abszolút nem értem a szexkapcsolatot. Ez amúgy a férfiak szempontjából kicsit még gázabb is.

Ugyanis most tekintsünk el attól a néhány embertől, aki alapból nehezen megy el. Vegyünk átlag embert. Nekik erőfeszítésbe kerül, hogy elnyújtsa a dolgot. Egy férfi, aki folyamatosan akar pörgetni lányokat szexkapcsolatban, az folyamatosan megerőszakolja magát olyan lányok miatt, akik számára nem fontosak. De miért? Kompenzálásból. Az egy dolog, hogy akit szeretek és akivel együtt akarok lenni, azért feláldozok az ágyban a saját élvezetemből a barátnőmért. De akik érzelmek nélkül csinálnak ilyet, ott görcsös bizonyítási vágy van. Azért is akarnak mindig újat.

Persze ott van a másik eset, hogy csak szimplán hajtja a vére, de akkor nem is tesz meg mindent és azok nem is lesznek szexkapcsolatok, csak egy egyéjszakás.

A nőknek ilyen téren nem kell küzdeniük. Nekik elég annyi, hogy átadják magukat egy fizikai érzetnek, meg vágynak és nem foglalkoznak mással. Ugyan akkor ez nem több mint enniük egyet a kedvenc ételükből.

Én persze elfogadom, hogy különbözőek vagyunk, ki vagyok én hogy megszabjam ki mire vágyjon és ki mit csináljon? De egyszerűen nem értem azokat, akik nem vágynak arra, hogy legyen valakijük, akivel teljesen elengedhetik magukat. Azért, mert meg van a kölcsönös elfogadás a kölcsönös érzelmek miatt. Nagyon beszédes szerintem önmagában a szó, hogy együtt lenni valakivel. Ez egyszerűen minden aspektusát leírja és utal rá. Együtt lenni valakivel aki szeret, érezni hogy szeret valaki. Együtt lenni valakivel akivel elfogadjátok egymást és ennek a megkönnyebbülés és nyugodtság érzése. Együtt lenni valakivel, akivel együtt vagytok mindenben és támaszkodhattok egymásra, ennek a biztonság érzete. Nem is értem, hogy mi más adhatna célt

De ott van az a része is, hogy ott van valaki akivel összejárok, nyilván azért, mert jól érzem magam vele. Ha valami jó, akkor nem szeretném ezt állandósítani? Vagy a jóból is megárt a sok elv van, vagy mi?

2018. szept. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!