Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok/Nők Ti szeretitek, ha a partneretek, aktus közben leszorít, vagy hátra tekeri kezeteket?
A gyengébb nem is gerjed erre, és élvezi az ilyesmit?
Milyen pozitív vagy negatív tapasztalatotok volt ezzel kapcsolatban, és mit szerettek, vagy épp nem szerettek benne?
Milyen formában élvezitek a legjobban az efféle szeretkezést?
Nem olyan régen volt benne részem, és én élveztem. Sokat szexeltünk már addigra, én annyira nem akartam egy újabb menetet,
Ő még igen . Lefogta a kezemet, nem tudtam szabadulni, és valamiért ez bejött, élveztem. Ha kértem volna, biztos elenged.
Érdekes, hogy az alárendelt szerep a nők többségének, ha a mindennapi életben, vagy magánéletben nem is, de szeretkezés közben bejön nektek.. :))
Ès nekem, illetve a férfiak többségének pedig az jön be, ha dominálhatunk felettetek szeretkezés közben, és éreztethetjük veletek, a férfiasságunk, és az erőfölényünk.. Ez annyira vad, érzéki és szenvedélyes.. Számomra ez nagyon izgató.. :)))
Hát ha úgy csinálja h ne törjön ki a karom igen szeretem
24N
Kedves #5-ös csúnyaszóval bszás, számomra szenvedélyes szeretkezés, vagy épp érzékien vad szex, ahogy tetszik.. :)
Kedves #6-os természetesen az, hogy éreztetem, hogy én vagyok a férfi, és irányítok az aktus során, nem azt jelenti, hogy eltöröm a karod, vagy a csuklód..!!
Lehet, h kontroll alatt tartom a partnerem, azzal, hogy lefogom, vagy épp hátrafogom a csuklójàt, karját.. de semmiképpen sem okozok sérülést, törést!!
És bàrmikor lehet pózt vàltani, ha az a másiknak estleg fájdalmas, kényelmetlen, vagy kellemetlen lenne.. Vagy neked más tapasztalásod volt-e téren, ezért írtad a legrosszabb alternatívát?
Köszönöm Kedves #7-es! 😊
Szeretem a pozitív, építő jellegü megerősítést, és persze a kritikát is..
Abszolút nem vagyok unalmas, semmilyen téren sem. És akivel megvan az összhang, ott nagyon sok jó dolgot megtudunk élni egymással.. 😊😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!