Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Lányok/Nők Ti szeretite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok/Nők Ti szeretitek, ha a partneretek, aktus közben leszorít, vagy hátra tekeri kezeteket?

Figyelt kérdés

A gyengébb nem is gerjed erre, és élvezi az ilyesmit?

Milyen pozitív vagy negatív tapasztalatotok volt ezzel kapcsolatban, és mit szerettek, vagy épp nem szerettek benne?

Milyen formában élvezitek a legjobban az efféle szeretkezést?

2018. aug. 26. 09:28
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Szerintem is mindkettőre szükség van.

Én 80%-ban szeretem inkább a kicsit vadabb, szenvedélyesebb szeretkezést és 20%-ban az összebújós gyengédebb együttlétet.

2019. márc. 27. 21:53
 32/42 anonim ***** válasza:
46%
Szeretem én is,de az ömlengésedtöl kajak elkapott a hányinger
2019. ápr. 24. 18:34
 33/42 A kérdező kommentje:

Miert, legyek inkabb en is alpari, az jobb lenne? Ha nem tetszik, tipli tovabb.

A tobbi holgyhoz tovabbra is tartom a kerdesem :)

2019. ápr. 24. 19:05
 34/42 anonim ***** válasza:

Én a vad és lassú szexet is szeretem,attól függ épp milyen hangulatban vagyok. Én személy szerint imádom ha dominálnak és "megnevelnek" az ágyban. Szinte soha nem szoktam én irányítani, az szexuális téren nem az én stílusom.

Ha épp vad szexhez van kedvem akkor nekem simán belefér a popsi paskolás (kézzel, vagy akár a pasi nadrágszíjával), szembekötés, kéz vagy láb kikötözése (mondjuk imádom ha a pasi a nyakkendőjével vagy nadrágövével hátul összeköti a csuklóm), különböző szexjátékok is szóba jöhetnek (például: anális ékszer).

Szeretem ha mondjuk misszionáriusban megfogja a pasi a nyakam és néha picit megszorítja, vagy kutyapózban a hajamnál fogva hátrafeszíti a fejem és úgy csókol meg

2019. ápr. 25. 13:31
 35/42 anonim ***** válasza:

* #34-es vagyok csak véletlenül elküldte a választ mielőtt az egészet leírtam volna úgyhogy itt folytatom

Azt is szeretem mikor kutyapózban hátrafogja a kezem és úgy húz a pasi magához. Lovaglóban azt szeretem mikor hátrafogj a kezem vagy a mellkasára húz és lefogva hátam és derekam ő mozog alattam.

Még egy dolog ami nagyon izgat, amikor "parancsol" nekem hogy mit csináljak (mondjuk az egyik kedvencem, amikor érzi hogy mikor érek el az orgazmushoz és nem engedi hogy elélvezzek majd csak akkor amikor ő mondja)

Úgyhogy én vad szex terén sok mindenre nyitott vagyon, a lényeg hogy ne lépje túl a határaim és foghassam a pasi kezét szex közben.

Persze én is kívánom meg igénylem is a lassú romantikus szeretkezést, de ha épp nem ahhoz van kedvem, akkor nem fogom élvezni.

2019. ápr. 25. 13:36
 36/42 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolonok, bar kicsit megkesve a valaszom. Tokeletesen atfogo valaszt kaptam, koszonom szepen! Nagyon jo volt olvasni, ahogy egy no ir es latja ezeket a dolgokat. Amiket leirtal, h tetszik neked, ezek nekem is mind bejonnek. Es az irasod is tetszik.. ;)

Szerintem mindketten ugy szeretjuk az aktust, ahogyan a legjobb. 😎

Szep estet!

2019. jún. 20. 00:00
 37/42 anonim ***** válasza:
Nem
2020. febr. 1. 21:49
 38/42 anonim ***** válasza:

Párom nagyon érzi a testem, nem tudom hogyan, de legtöbbször jobban tudja mi kell nekem, mint én magam.

Volt, amit magától csinált, de el is mondtam neki, hogy szeretném, ha megfogná a nyakam. Nagy keze van, én meg viszonylag kicsi vagyok hozzá képest, eszméletlen jó érzés ha így csókol meg, vagy misszionárius közben így tart az ágyon. Elmondtam, hogy tetszene, ha lefogná néha a kezem, neki is tetszett amikor kipróbáltuk. Illetve z egyik kedvencem amikor azt mondta, legyek halk, de túl jó volt, amit csinált, ezért befogta a szám(azaz inkább a fél arcom :D), hogy ne lehessen engem hallani.

Korábbi partnerekkel "durvultam" jobban is, volta már ágyhoz is kötve(szemem is be volt kötve), illetve megbilincselve mind a kettő nagyon bejött!

Párommal még sok mindent ki szeretnénk próbálni :)

Az egyik amivel még szokott "édesen kínozni" az az amikor nagyon jól megvan a tempó, már közel vagyok és kiveszi, de addig nem rakja vissza míg nem mondom neki, hogy már nem bírom nélküle, néha még tovább várat, de nagyon szeretem amikor ezt csinálja, eszméletlenül felizgat

2020. febr. 2. 00:39
 39/42 A kérdező kommentje:

#38 ez nagyon jól hangzik :)

Azt is imádom mikor kutyusban tartom a nőt a 2 karjánál fogva.Közben mialatt megy az aktus, ütemesen dugom hátulról, van, hogy engedem kicsit csúszni a karját majd kicsit jobban rászorítok és újból tartom kicsit. Így lassan miközben megy a kufirc doggyban, végig csúsztatva szorongatva elérek a két finom kis vékony csuklóit. Imádom, hogy így átérem, nagyon feláll ilyenkor rá a fa@om. Majd az egyik karját visszadom, azt leteheti, a másikat pedig egy határozott mozdulattal 2 kézzel hátracsavarom neki. Miközben benne vagyok, nagyokat nyög ilyenkor. Ís ennél a résznél már kőkemény sex van, nem szeretkezés. És ott is van még olyan játszáso lehetőségem, hogy úgy kontrolálom, irányítom ahogy akarom. Hol szorítok és csavarok rajta, hol lazítok a szorításon. Meg persze mozgatni is úgy mozgatom, ahogy az a legjobben kiadja 😎

2020. febr. 2. 21:29
 40/42 anonim ***** válasza:
Mi a barátommal mindig így csináljuk. Vagyis szeretjük ezeket. Szopásnál is hátraköti a kezemet, hogy meg veletlenul se segítsek a kezemmel es csak a szajamat hasznaljam. Kutyaba meg kicsit ram dol es elkapja kicsit a torkomat vagy a hajamat huzza mikozbe dug. Igen a legtobb no nem mondja de szinte mindenki szeret durvulni 20|L
2020. márc. 27. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!