Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Lányok/Nők Ti szeretite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok/Nők Ti szeretitek, ha a partneretek, aktus közben leszorít, vagy hátra tekeri kezeteket?

Figyelt kérdés

A gyengébb nem is gerjed erre, és élvezi az ilyesmit?

Milyen pozitív vagy negatív tapasztalatotok volt ezzel kapcsolatban, és mit szerettek, vagy épp nem szerettek benne?

Milyen formában élvezitek a legjobban az efféle szeretkezést?

2018. aug. 26. 09:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Amikor olyan a helyzet és a hangulatbakkor tud izgató lenni igen.
2018. aug. 27. 07:16
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem, ha egyik kezével a hátracsavart karjaimat fogja, a másikkal pedig vagy a hajamat húzza vagy a fenekemet paskolja és markolja jó erősen. Izgis.

22l

2018. aug. 28. 02:59
 23/42 anonim ***** válasza:
Még nem próbáltam!😛
2018. aug. 28. 07:15
 24/42 A kérdező kommentje:

#22-es ez az egyik kedvenc pózom.. 😂

Gondolatolvasó vagy.. 😎

2018. aug. 28. 09:11
 25/42 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten szeretem durvábban. Persze jó néha a gyengéd romantikus szex, de inkább 30-70 arányban a durvább. Nekem izgalmasabb én szeretek alárendelt szerepben lenni, jobban begerjeszt. Persze ezt csak olyannal akiben teljesen megbízok, és ha valami nekem már kényelmetlen akkor egy szó és azt abbahagyja. De “megerőszakolós” szerepjátékot is játszottunk már és nekem az is izgató volt. Én fordított szerepben az ágyban nem tudnám magam elképzelni ami êrdekes, mert az életben meg inkább irányító tipus vagyok, főként karrierben.

Alapon leszorítás kikötözés szembekötés hajhúzás bilincs popsipacsi lovaglópálca nyaknál lefogás(nem konkrét fojtogatás) ami engem nagyon felizgat.

2018. szept. 27. 21:09
 26/42 A kérdező kommentje:

25# Ez jól is hangzik. És persze ez a férfiakat is legalább annyira felizgatja, mint a nőket. ;) Érdekes, h én is csak irányító szerepben tudom magam elkepzélni szex terén. Munkávan is vezető pozíciót töltök be, szeretem ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt elképzelem. Viszont az is érdekes, h párkapcsolatban meg szeretek engedni. Ott bizonyos helyzetekben kifejezetten jól esik, ha nem mindig nekem kell megmondanom, h mi és h legyen. Bele is fáradnék, ha még ott is az lenne.. 😂

Ott a társas tánc érvényesül és felváltva vezetünk, optimális esetben. Amúgy imádom a vad szexet! :))

2018. szept. 27. 21:20
 27/42 anonim ***** válasza:
Igen metz izgsto eza fsjta suex es hsmsr rlkehez menno,,zeg ha nagy a pado fska rts nagy fadz
2018. szept. 27. 21:24
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Geez valakinek hamarabb jött a partipéntek. Én is vezető poziciót töltök be amúgy a munkahelyemen, szexben meg mégis az ellentét kell. Talán ugyan azon okból amit te is írtál. Olyankor lazulhatok, nem kell nekem kattogni azon hogy mi hogy legyen, a párom meg úgy pakolgathat ahogy neki éppen a kedve tartja :D
2018. szept. 27. 21:30
 29/42 A kérdező kommentje:

Kis pèntek 😂😂

Akkor mégsem morze jel volt.. 😂

Szex közben a legjobb mikor adja magàt a történet, és mindenkinek az adott pillanatban a lehető legjobb. Nekem is ösztönösen gondolkodás nélkül jön, mikor elkapom, lefogom a partnerem, pakolàszom, hajtogatom úgy, ahogy azt éppen a legjobban élvezem az adott pillanatban, helyzetben. :) 😎 Szerintem ez így a leg erotikusabb és szenvedélyesebb.. :)

2018. szept. 27. 21:44
 30/42 anonim válasza:
100%
Én nagyon gerjedek a vad szexre😃 Kertem a páromat h fogjon le olykor vagy tepje a hajam, fogja a torkom mindegy csak érezzem ezt a ferfi dominál szerepet 😊 De havi 1-2x van ez általában romantikus szeretkezes van, szerintem mindkettőre szükség van😏
2019. márc. 26. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!