Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok/Nők Ti szeretitek, ha a partneretek, aktus közben leszorít, vagy hátra tekeri kezeteket?
A gyengébb nem is gerjed erre, és élvezi az ilyesmit?
Milyen pozitív vagy negatív tapasztalatotok volt ezzel kapcsolatban, és mit szerettek, vagy épp nem szerettek benne?
Milyen formában élvezitek a legjobban az efféle szeretkezést?
Nekem igazából tetszik, mivel én alapból nagyon alárendelt típus vagyok, nem szeretek irányítani az ágyban.
Nagyon bejön, hogyha a pasi érezteti velem, hogy most ő irányít és ha ezt úgy érezteti, hogy leszorít, vagy a karomat hátra fogja az csak mégjobban beindít.
19/L
Ez nàlam alap, de sztem még nagyon sok férfinál is.. Ettől lesz igazán élvezetes az aktus! Imádom, mikor magát adja a történet, és a partneremmel tökéletesen egy hullàmhosszon vagyunk, és mindketten ugyanazt szeretjük, és ugyanazt akarjuk!!
Ez így az igazi!! :)
A kérdés nőknek szól, de talán nem gond ha én is leírom a tapasztalataimat.
Az eddigiek során egy lány volt, akinél nem is jöhetett szóba a lefogás, de ő különleges eset volt, mert a korábbi pasija a kapcsolatuk végén megerőszakolta.
Mindenki más szerette és van is ebben valami izgalmas érzés. Férfi szemszögből nyilván az, hogy birtokoljuk a nőt, azt teszünk vele amit akarunk és úgy ahogy akarjuk. Én például lovagló pózban szeretem hátrafogni a partner kezét. Mivel nagy tenyerem van, össze tudom fogni egy kézzel az ő kezeit, a másikkal pedig tudom simogatni, finoman a nyakát fogni, a fenekébe markolni, a haját összefogni vagy épp aktus közben a csiklójával játszani. Ilyen helyzeteket általában imádják a nők és ez számomra is inspiráló, izgató. Mindennek a lényege, hogy legyenek határok. A durvaság bizonyos keretek között izgatóak, szenvedélyt visznek az aktusba, de csak a határokon belül. Ahhoz, hogy ezeket a határokat megismerjük, kell egy nagy adag türelem, figyelmesség, odaadás, még akkor is, ha csak szexkapcsolatról van szó.
Teljesen egyettértek veled kérdező így sz igazi
Volt olyan hogy megroppant a csuklom megrándult a vállam
6-os voltam
Én imádom, nyilván azért nem durva fájdalomokozásig. Én is olyan vagyok, aki a hétköznapokban nem tűri, hogy alárendeltként kezelje a partnere, de az ágyban nagyon bejön, persze csak mértékkel. Szoktunk is ilyet csinálni. Bár az is hozzátartozik, hogy csak olyan emberrel próbáltam eddig, akiben megbíztam, s tudtam, ha tényleg szólok, hogy elég, akkor leáll. Nem is volt még soha ebből probléma, ráéreztek a határaimra, így még csak szólnom sem kellett. :)
n35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!