Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek prostihoz, vagy reménykedjek még? 20/F
E46 320i.
Szóval tény, hogy nem mai darab, de legalább a saját pénzemből vettem :) a motor sem 2018-as, de azt se apuci pénzén vettem.
Fontosnak tartottam megemlíteni, hogy tudtodra adjam, nem az irigység beszél belőlem. Ha akarod, vedd kérkedésnek, nem érdekel. Tényleg, nem kivánok Neked semmi rosszat, csak amit az imén írtam... mindent bele, mr. Chunky ;) szép napot...
Jólvan még be sem látod, hogy farokhosszabítónak vettél bmw-t, mert azzal mindenhol lehet villogni (meg mindenkit le lehet villogni).
Na és persze csak azért említetted meg, hogy bmw-d van, mert mutatni akartad, hogy te nem irígykedsz ...nemis, csak felvágsz. Nem vagy jobb te sem a többinél te szentéletű, szóval ne prédikálj itt.
Egyébként meg mint mondottam nincs azzal semmi baj, ha egy faszi mutatja a szebbik nem felé, hogy nem egy anyukánál lakó csóró, semmirekellő alak. A nők igenis szeretik, ha egy pasin látszik, hogy minden téren lehet rá támaszkodni, akár a későbbi csalálapítás végett is, hiába ez a nagy emancipáció.
Haver,
Szerintem menj el. Semmit nem veszítesz és ahogy látom zavar a mostani helyzet. Talán az, hogy már túl vagy rajta el is fog lazítani téged és semmi kivetni való nincs a dologban.Csináld azt amit érzel, hogy neked kell és ne foglalkozz az átlag véleménnyel. Egy életed van. Ha ez segít akkor csináld DE ne az M0 melleti kínálatból szemezgess hanem akkor már inkább nézz körbe a beszamolok-on vagy hasonló.
A profik legalább NAGYON figyelnek arra, hogy hogyan védekeznek meg mit hogyan csinálnak. Nincs olyan, hogy "na jó csak egy kicsit dugd be aztán húzzunk gumit" és hopp, gonorrea.
Tegye azt a csávó ami boldoggá teszi.
#76:
Melyik bolygón élnek ezek a hölgyek?
A Földön -_-
A galántai járásban (Felvidék) is ismerek párat, akik még csinosak is, és még északabbra is...
78-as:
Milyen anyagot tolsz, hogy ilyen nőket látsz? Kéne belőle nekem is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!