Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostihoz, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostihoz, vagy reménykedjek még? 20/F

Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
12%

29-es az a baj a magyaroknak a változásra való hajlama meg a taníthatósági indexe közelít a nullához.

Ha olyat mondasz ami nagyságos uraknak nem tetszik te köcsög leszel.

hiába van tapasztalatod akkor is te sz_r vagy.

Szánalmas a magyar ember,építő segítő dolgokat leírják és elgondolkodás helyett egyből támadnak.

Szabó Péter,Lengyel sándor sz_r és agymosott f_sz vagy ha szereted őket.

Mondja ezt egy hadd ne mondjam milyen ember aki két ötszázast nem tudna kitenni kb.

Önfejlesztés sz.r,coaching sz.r semmi se jó.

Tessék Alibaba alapítójának leírása kérdező:

Jack Ma gondolata a szegényekről:

„A szegényekkel a legnehezebb jót tenni.

Adj nekik valamit ingyen, és azt hiszik, csapda.

Mondd, hogy csak kis befektetés kell hozzá, azt válaszolják, nem lehet vele sokat keresni.

Azt mondod, hogy csináljuk nagyban, erre az a válaszuk, hogy nincs hozzá elég pénzük.

Mondd, hogy próbálkozzanak valami újjal, erre azt mondják, nincs meg hozzá a tapasztalatuk.

Mondd, hogy indítsanak hagyományos üzletet, erre az a válasz, hogy az túl nehéz.

Ajánlj nekik új üzleti modellt, erre azt felelik, hogy MLM.

Javasold, hogy nyissanak saját boltot, erre azt mondják, nincs rá lehetőségük.

Vannak azonban dolgok, amikben nagyon egyformák. Mind a Google-ban kutakodnak, és olyan barátokra hallgatnak, akik pont olyan reménytelenek, mint ők maguk. Többet gondolkodnak, mint egy egyetemi tanár, de kevesebbet cselekszenek, mint egy vak ember.

Csak kérdezd meg őket, hogy mi az, amit meg tudnának csinálni. Nem fognak rá válaszolni. Arra következtetésre jutottam, hogy ahelyett, hogy lelkesednél valamiért, miért ne cselekednél inkább gyorsabban, ahelyett, hogy töprengenél valamin, miért ne tennél inkább érte.

A szegény emberek egész élete a várakozásról szól.”

Változásra való hajlamod neked is a béka feneke alatt van,meg a taníthatósági indexed is.

Olvasgass nagy emberektől,Trump például.

Egy ember aki valamiben sikert akar az hallgat az ,,okosabbakra", én is mindig ezt teszem.

Ki az akire hallgatsz,első alapelv.

28,29-re hallgathatnátok mert profin tud csajozni amiket ír.

De köcs.gözd le aki a kenyeret adja,szánalmas vagy kérdező,menjél prostihoz neked nőd így soha nem lesz.

Ha nem változol már pedig te nem akarsz.

2018. jan. 23. 18:12
 32/88 anonim ***** válasza:
71%
Amíg itt vitatkozol rég elmehettél volna valamelyikhez akit kinéztél
2018. jan. 23. 18:13
 33/88 anonim ***** válasza:
Az MLM-átverés pont hogy rossz példa, mert az már a kilencvenes években nagyot bukott :) azóta már a startup company-knek is nagyobb a piacrészesedése, mint a "jövő üzletmodelljének" beharangozott MLM-nek.
2018. jan. 23. 18:14
 34/88 anonim ***** válasza:

Nem az MLM a lényeg hanem amit Jack Ma milliárdos leírt.

Én ezt már 100-szor elolvastam a magyarok 95%-ra teljesen igazak ezek,lásd itt mi megy most.

2018. jan. 23. 18:16
 35/88 anonim ***** válasza:
10%
Jah, nincs igazam. Akkor további jó recskázást. Zárjátok be a kisszoba ajtaját, nehogy anyu benyisson. Majd a "köcsög" (én) qrogatja helyettetek is a jócsajokat ;)
2018. jan. 23. 18:16
 36/88 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, a #30-as és korábbi hozzászólásokat kommenteltem.
2018. jan. 23. 18:17
 37/88 anonim ***** válasza:
0%
#36, nyugodtan viheted a "jócsajokat", egyet se sajnálok tőled :D nagyon valószínű, hogy pénzben és időben rosszabbul fogsz kijönni, mint egy prostival, de a te életed, úgy teszed tönkre, ahogy akarod.
2018. jan. 23. 18:23
 38/88 A kérdező kommentje:

Venczel Vera atlagos... :D

[link]

Irtam mar, lehet, hogy a mai vilagban azok ervenyesulnek jobban a lanyok teren, akik diszbu..zik, de nekem ilyen aron nem kell lany. Vannak elveim, amikbol nem engedek, ha megolnek akkor sem.

2018. jan. 23. 18:26
 39/88 anonim ***** válasza:
7%

Pont erről szól a 31-s válaszom.

EGÓ-d még irányít,nem hallgatsz azokra akik tudják,semmi baj.

Akkor szenvedj kérdező,a fájdalom tested még nem elég erős.

A kutya is addig lép a szögbe amíg nem eléggé fáj neki.

Majd egyszer elindulsz a változás útján csak nehogy késő legyen.

Majd ha nyitott leszel a változásra akkor indul el a fejlődés,addig ragaszkodj az elveidhez nyugodtan.

Majd dugj az elveiddel,meg ölelgesd őket nyugodtan,sőt majd dolgoznak is neked.

2018. jan. 23. 18:28
 40/88 A kérdező kommentje:
Es nem vagyok csunya, szerintem jobban nezek ki, mint te, csak ugye nem vagyok disz.uzi.
2018. jan. 23. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!