Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostihoz, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostihoz, vagy reménykedjek még? 20/F

Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
93%

A hozzászólásokból én inkább azt tudom leszűrni, hogy a kérdező a férfi, míg sok válaszoló (többek közt Mr Chunky) nem. Azt látom pl Mr Chunky esetében, hogy az egója a helyén van, és az a "ki, ha nem én" tipusú kanos nagyranőtt fiú, vagy gyerek.

"Elviszed egy körre"... He? De hisz nem autó, vagy tárgy... Ember. Nincs hozzá jogod, hogy birtokold, vagy használd. Ha önszántából úgy dönt, hogy melletted akar lenni, és a legintimebben kinyilvánítja az irántad érzett szeretetét (szex), az teljesen rendben van. De ez a "felszedni a jócsajokat", meg "hogyan kell csajozni" ez gyomorforgató... Nem síjelésről beszélsz... hanem emberi kapcsolatok kiépítéséről. Igen, ebben is kell fejlődni, ezt is kell gyakorolni, csak kicsit felelőségteljesebben, ügyelve arra, hogy ne csinálj hülyeséget, ne bánts meg másokat.

De te lenézed a nőket. Úgy tekintesz rájuk, mint egy-egy tárgyra (Elviszed egy körre, kipróbálod stb). Ez minden, csak nem férfias viselkedés.

"Te is a jócsajokra recskázol"

Az idétlen szóhasználatod is azt támasztja alá, hogy gyerek vagy legbelül, nagyon nem férfi.

Egyébként igen, nekem is azok a lányok tetszenek, akiket én szépnek találok (merthogy a szépség szubjektív). Elég fura, hogy ilyen tapasztaltan ezt nem tudod. Szerintem azok a lányok is szépek, akiket a kérdező linkelt.

"Jócsajok, jópasik, definiálnád kérlek?"

Erre te linkelsz nekem egy Google keresést a "jócsajok" keresőszóval. Ezzel nem definiáltál semmit, szóval újabb gyenge ponz: nem tudsz objektíven állást foglalni, és gondban vagy az érveid megvédésében is.

Te tanítani akarsz minket (mester? Ugyan már...), de amikor én megjegyzem, hogy sokkal fontosabbak a belső értékek a külsőnél, akkor leszólsz, hogy butaság, és még be is szólsz, hogy azok vélekednek így, akinek nincs barátnőjük, és nem is álmodhatnak a "jócsajokról". Csak úgy margóra, van barátnőm, és mindamellett, hogy egy értékes, okos, kedves lány, nagyon csinos és vonzó is. Szóval egyáltalán nem az irigység beszél belőlem, inkább a szánalom.

Hogy borostás vagy, barna a bőröd, és jól nézel ki? Elhiszem, az nem hátrány, ha adsz a kinézetedre, és igényes vagy. De ez édes kevés ahhoz, hogy férfi légy. Ez mindössze annyi, hogy férfiasan nézel ki. De a hozzászólásaiddal rávilágítottál, hogy a belső értékek hiányoznak ahhoz, hogy teljes legyen a kép.

"Sok tapasztalatod van, sok "jócsajt" elvittél egy körre"

Én erre nem lennék büszke. Ez éppen csak arról árulkodik, hogy nem tudtál hosszútávon egyikkel sem kapcsolatban lenni, nem vagy még kész egy rendes kapcsolatra. Nem vagy te férfi, csak egy kanos gyerek.

A férfi szó nagyon elcsépelődött napjainkra sajnos.

2018. jan. 24. 13:24
 52/88 anonim ***** válasza:
0%
Jólvan fiam, nemgond, ha te máshogy látod a dolgokat. 40 vagyok szóval nem annyira gyerek és nem csak meghúzni akarom a csajokat, szóval ezt nem tudom miből szűrted le. Nem csak küllemre vagyok férfias, nyugi megvan a többi is. Magabiztos kiállás, nem nyávogok és affektálok mint egy ratyika, udvarias vagyok és azt mondják, hogy inteligens és szórakoztató is. A kérdezőnek leginkább az a baja, hogy még szűz és végre szexelni akar, tehát nyilván ebben próbáltam neki segíteni és ezért hegyeztem ki a mondandómat arra, hogy kell becserkészni egy csajt, ha szexelni akar. Mindensetre becsülendő, hogy így kiállsz és nyiltan nyomod ezt a feminista dumát. Nekem egy kicsit ez a b*zis, de igazából a te dolgod :D
2018. jan. 24. 13:33
 53/88 anonim ***** válasza:

Feminista duma? Én egyenlőnek tartom a két nemet. Ennél a kérdésnél mivel a férfiasság a téma, erről az oldalról világítottam rá a dolgokra, de ha a nőiesség lenne a téma, pár sornyi véleményem arról is lenne, nem gondolom úgy, hogy a mai nők, lányok mindent tökéletesen csinálnak. Emberek vagyunk, szóval ez nem is elvárható, de mindegy, nem ez volt a téma.

És nem vagyok meleg, mi volt neked b*z1s a mondandómon? Csak próbáltam egy objektív, nem elferdült nézőpontot megosztani veled.

Lehet, hogy kicsit sértő volt (bár a sértegetést Te kezdted), ettől függetlenül nem volt célom, hogy megsértselek. De ha nyotott vagy mások véleményére, akkor leszűrhetsz belőle némi építő jellegű kritikát, amit a saját fejlődésedre fordíthatsz.

2018. jan. 24. 21:01
 54/88 anonim ***** válasza:
0%
Hát éppenséggel te kezdted az oltogatást, szóval ne csodálkozz, ha egy olyan vitapartnerre akadtál, aki esetleg visszaadja azt. Na de unalmas egy idő után, ha mindenki csak a magáét fújja, illetve nem is ez volt az eredeti kérdés. Részemről leírtam, hogy hogyan csajozhat be a kérdező, azzal kapcsolatosan szívesen osztom meg továbbra is a saját tapasztalataimat, ha érdekel valakit és segíthetek vele. Majd ha lesz olyan kérdés, ami a nők és a férfiak azonos megbecsüléséről, illetve a kölcsönös tiszteletről szól, akkor majd esetleg ott kifejtem erről is a véleményem. Uff. Szólottam.
2018. jan. 24. 21:55
 55/88 anonim ***** válasza:
18%
Haver, neked inkább a melegbárban kéne keresgélned...
2018. jan. 25. 07:17
 56/88 anonim válasza:
93%

Szia Kedves kérdező!

Szerintem a k*rvázás felejtős. Az legyen inkább azoknak meghagyva akik fizetnének is a szexért. Mit akarsz 20 éves vagy szinte a seggeden van a tojáshejj :)

Én 38 vagyok 3 éve lett vége a kapcsolatomnak. Azóta nem találok senkit. 14 évig voltam együtt a csajjal. De nem megyek prostihoz. Nem fizetek érte, És nem is kockáztatok bármiféle fertőzést. Amelyik pedig ad is magára, azt meg szerintem már nem tudjuk kifizetni. Kitartás és ne add fel.Fiatal vagy még, Nyomás flörtölni.

2018. jan. 26. 09:45
 57/88 anonim ***** válasza:
21%
#56, havi szinten speciel olcsóbb, mint egy barátnő...nem a lakótelepi gereblye fogazatú cgánykvákra kell gondolni...
2018. jan. 26. 12:42
 58/88 anonim ***** válasza:
amennyit itt panaszkodik a kérdező már rég kefélhetett volna és megnyugodna
2018. jan. 26. 16:30
 59/88 anonim ***** válasza:
81%

#57:

Teljesen igazad van, de kiegészíteném pár gondolattal:

A barátnőnek el kell viselni a hisztijeit, a siránkozásást. A vagina nem ér annyit, hogy tökre vágja az ember az idegrendszerét.

2018. jan. 26. 16:44
 60/88 A kérdező kommentje:

"Amelyik pedig ad is magára, azt meg szerintem már nem tudjuk kifizetni."

Nincs gond az anyagiakkal, apam gazdag. :D

2018. jan. 26. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!