Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek prostihoz, vagy reménykedjek még? 20/F
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 16:44
41/88 anonim válasza:
Többen válaszoltak neked, de akkor mindenki díszb*zi szerinted, csak te vagy a tökéletes férfi. Anyukád is megmondta :D
...mondogasd csak tovább magadnak, aztán jó hokizást az elkövetkező évekre! Ja prostihoz se menj, mert úgysem fog felállni a kukac, annyira rá fogsz pörögni arra is...
42/88 A kérdező kommentje:
Igy van, igazi ferfi vagyok, csak ez nem divat manapsag.
2018. jan. 23. 21:30
43/88 A kérdező kommentje:
Marmint kulsore.
2018. jan. 23. 21:30
44/88 anonim válasza:
Rájöttem, hogy mi a baj veled: hibbant vagy és azért kerülnek a nők.
Keress fel egy pszichológust, hàtha ő tud neked segíteni.
45/88 A kérdező kommentje:
:D:D
Tényleg csak segíteni akartál, akármennyire is ratyiság, amit irtál, elnézést kérek, hogy leköcsögöztelek.
2018. jan. 23. 22:39
46/88 anonim válasza:
Na végre nem a saját elveidet fújod. Örülök neki. Valóban ratyinak hangzik, hogy fel kell pimpelned magad ahhoz, hogy észrevegyenek a csajok, de ettől még nem kell ratyinak kinézni. A borostás fejemmel és a jelenlegi testalkatommal én egyáltalán nem nézek ki ratyinak, hanem igyekszem a klasszikus férfit képviselni. Nincs igazad, hogy a nők a díszb*zikra buknak. A legtöbbje rosszul lesz a kiszedett szemöldökű, festett szakállú, ecsetfejű, csupaszcsiga fószerektől (legalábbis azok a csajok, akikkel én beszéltem). Szóval hallgass csak rám. Én már egy jópár csajt becserkésztem, te még egyet sem ...talán tudhatok valamit, ami hasznos lehet számodra.
47/88 A kérdező kommentje:
Szoli akkor is kilove. :D
2018. jan. 24. 00:39
48/88 A kérdező kommentje:
Ettol fuggetlen adok magamra.
2018. jan. 24. 00:40
49/88 anonim válasza:
Szerintem még nem késtél le semmiről.Tényleg nem kell szoliba járnod.Undoritóan néznek ki az agyonszolizott emberek. Légy önmagad,biztosan megtalálod aki hozzád való.De,ha ezt a kérdést csak azért tetted fel ,mert megerősitést szeretnél,akkor menj a prostihoz.
50/88 anonim válasza:
Senki se mondta, hogy szolizza koromfeketére magát? De az előnyös lehet, ha nem olyan fehér mint a fal, hanem van egy kis színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!