Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek prostihoz, vagy reménykedjek még? 20/F
Nem reménykedni kell, hanem szépen kigyúrni magad, elmenni fodrászhoz, szoliba, felöltözni szépen, aztán bemenni egy diszkóba a haverokkal. 2 feles, hogy legyen önbizalom, aztán mehet a csajozás.
A kisszobád magányában nem fogsz becsajozni csak a netet bújva, ha még balf.asz is vagy mellé.
#1:
Szóval legyen ő is egy felfújt díszbzi, akiből 12 egy tucat.:/
Ahogy egyes mondja,teljesen igaza van.
Kiegészíteném azzal,hogy olvassgass pszichológia témában,épitsd a karrieredet is,teperj a melódban,tűnjél ki.
Menj kommunikációs tréningekre,olvass önfejelsztő irodalmat,menj el Agykontrollra is,heti 5 edzésed legyen meg,én elmennék coachingra is ezek mellett.
Fejlődj fejleszd magad,válj vonzóvá,hogy akarjanak a nők.
,,Szóval legyen ő is egy felfújt díszbzi, akiből 12 egy tucat.:/"
Tipikus irigykedős fellengzős nesze semmi duma.
Érdekes engem soha nem néznek díszb_zinak ellenben vonzónak találnak a nők,szeretik a társaságom,mert társasági életet élek,ki vagyok gyúrva,imádják a nők, kialakítottam egy vonzó életet és könnyen ismerekedek ezek végett. Van,hogy egy két foró csere plusz olyanokat írok neki hamar elcsábulnak,hogy szépen fogalmazzak.
Lehet 12 egy tucat de a nők imádják ennyi számít.
Edzőtársaim is akármikor szereznek nőt,bármikor,sőt akár többet is.
Kérdező ki az akire hallgatsz,ezt jegyezd meg.
Akkor azt amit mondtam pluszban.
Soft skillek extrém fontosak,szoli se árt hidd el,szeretik a nők a szép barna testet mert esztétikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!