Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek menjek prostihoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menjek prostihoz?

Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a szexet, nincs kivel csinálnom. Régebben voltam már prostinal, szerintetek menjek megint? 20f
2018. jan. 14. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Te már csak oda...
2018. jan. 14. 22:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Én már csak oda? :)) Nem is ismersz
2018. jan. 14. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Hál istennek :D
2018. jan. 14. 22:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Ebben legalább egyet értünk :)))
2018. jan. 14. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
"Régebben voltam már prostinal" Akkor is végeztél elötrte közvéleménykutatást?
2018. jan. 14. 23:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem akkor spontán jött
2018. jan. 14. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen választ vársz? Mi is a kérdés? Most ha azt mondom, hogy ne menj, akkor nem mész, mert én (egy számodra tök idegen ember egy anonim fórumon) azt mondtam?

Én azt tanácsolom, hogy ne menj, de innentől Te dolgod, azt csinálsz, amit akarsz.

2018. jan. 15. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne menj, elkényelmesedsz, mert sokkal könnyebb pénzel fizetni a szexért mint figyelmességgel és szeretettel.

Ne menj, mert nem jó pénzt költeni arra amiből ingyen sokkal jobbat kaphatsz.

Ne menj, mert nem fogja csökkenteni a szexuális vágyadat és prostifüggővé válhatsz.

2018. jan. 15. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!