Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szüz vagyok, menjek prostihoz?
Nem lesz később semmivel sem jobb,tapasztalatból írom,szóval nyugodtan menj el ha úgy gondolod.
Én is már régóta tervezem,és lehet meg is ejtem nemsokára... én sem így akartam,de esélyem sincsen barátnőre,hiába nem vagyok csúnya,hiába adok magamra,hiába csinálok bármit,hiába van sok jó tulajdonságom,semmit nem ér... :/
24/F
#7. Tartogasd akkor az elveidet. Az a baj barátom, hogy a fiatalság elvész. Egyre jobban távolodsz attól a kortól amikor még lehet valamit tenni.
Valahogy előrébb kell jutni, ha már béna vagy a csajoknál. Kúrvázol egyet, legalább látsz 1:1-ben egy női testet, érzed az illatát, megfogod. Ez már óriási tapasztalat és előrelépés. Igénytelenség egy gyönyörű fürdőből kilépő, fokhagymaseggá, illatozó testű, modell alkatú csajjal szexelni egy kellemes lakásban? Nem Kolompár "Fogcsonk" Szmeagol, aki egyetlen fogával menetet vág a makkodra, úgy porszívóz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!