Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el menjek prostihoz?
Szerintem arra, hogy elveszítsd vagy tapasztalatot szerezz nyugottan elmehetsz.
Annyi,hogy csakis gumival!!!
33/F
Rossz a karmád? :D micsoda baromság :D De jobb ezzel takarózni, minthogy beismernéd, egy szánalmas lúzer vagy.
...én is az voltam ennyi idősen, egy simulékony kis f..sz. Aztán egyre több önálló gondolatom lett, egyéniségem, és 20-22 évesen már egyre jobb lettem.
16 évesen szánalmasan korai qrvázni... bőven ráérsz még később. Kb az osztály nagyrésze szűz volt még gimiben ilyenkor, csak a csajok nem. Mi későnérők vagyunk...
Addig próbáld meg kitalálni, miért nem lehet barátnőd "fölleg a felfogásod" miatt, egy szar kifogás.
A felfogás az amin lehet változtatni. Ennyi.
sz@rj a karmádra és menjél nyugodtan! Semmi bajod sem lesz! De tényleg csak gumival! És vmi igényesebb, drágább lányhoz menj lakásra, nem útszélére!
És bánj a lánnyal emberi módon, hidd el megérzik és meghálálják, ha nem egy tárgynaak tekinted őket! Hajrá kiscsávóóóóóó!!!! :)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!