Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostihoz, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostihoz, vagy reménykedjek még? 20/F

Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
95%
Jócsajok, meg jópasik? Definiálnád ezt kérlek? :) Te aztán nagyon felületes ember lehetsz, ha csak a külsőségek számítanak... Meg a csajozás receptje? Ugyan már, ember... Nőlj fel, nevetséges vagy :)
2018. jan. 23. 16:04
 22/88 anonim ***** válasza:
8%
Jólvan, megint egy rusnya ember hozzászólását olvashattuk. Minden pasi jócsajra vágyik, nem a rusnya dagadt luvnyákra recskázol te sem otthon a kisszobád magányában, hanem a jócsajokra. Aki mást mond, az hazudik. Felesleges állszentkedni, hogy jaj milyen felületes az, aki csak a külsőségekre megy. Nyilván nem csak arra, kivéve, ha csak kufircolni akarsz, de fontos az is.
2018. jan. 23. 16:10
 23/88 anonim ***** válasza:
0%

...de lássuk mint mond a gugli. Csak neked, csak most:

[link]

[link]

2018. jan. 23. 16:14
 24/88 anonim ***** válasza:
29%

22,23-as bingó.

Nem akarok személyeskedni de 21-s,de általában azok jönnek ezzel a kamu birka dumával, hogy felszínes vagy meg sznob meg csak a külsőségek,akiknek ilyen nő soha nem fog kijutni mert ehhez tenni is kell, és inkább saját maguknak hazudva kamuzzák,hogy nekik nem is kell ilyen nő.

Na persze,mint, ahogy senki nem akarja a sikert sem.

Ez kb. olyan.

Amúgy átlag ember pont VAGY-VAGY elvet nyomatja,én IS-Is.

Miért ne lehetne egy szexi nő okos?

Én csak ilyenekkel foglalkozok például,aik intelligens is,sőt egyik lány olyan dolgokat tud,amit némelyik felnőtt sem,némelyik azon szakmabeli sem,és mellette egy szexi,belevaló,igazi nőies nő,csinos,vékony,edz.

Ennyi,csak ehhez a szinthez TENNI is kell,ide nem elég amit az átlag csinál,meg teljesen más mindset is kell, sok sok belefektetett energia,amit valljuk meg a magyarok nem szeretik.

2018. jan. 23. 16:20
 25/88 anonim ***** válasza:
0%
Még szerencse, hogy csak a férfinak kell lejjebb adnia az igényeik, a nőknek sose. Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy, üdül.
2018. jan. 23. 16:46
 26/88 A kérdező kommentje:

[link]

Az ilyen lanyoknak valoban az olyan kocsogok kellenek, mint te, de nekem nem kellenek az ilyen lanyok, meghagyom oket neked.

Meg ellent mondasz magadnak, felhozod Brad Pitt-et, mikor o pont nem az a szolizos fajta.

2018. jan. 23. 17:46
 27/88 A kérdező kommentje:

Ilyesmi lanyok tetszenek nekem.

[link]

2018. jan. 23. 17:53
 28/88 anonim ***** válasza:
0%

Brad Pittnek nem kell szoliznia. Ha egy madárfészket rak a fejére, akkor is buknak rá a csajok.

...mondjuk ha ilyen átlagos csajok jönnek be neked, akkor ahhoz tényleg nem kell semmi, mint az, hogy odamenj és leszólítsd. Ha nincs pasija és nem vagy egy barlangi troll, akkor nagy valószínűséggel el tudod vinni egy fordulóra.

...én sem a 13 éves szelfipi.csákra hajtok, hanem a jócsajokra, szóval felesleges ilyen kislányokat linkelgetned ide. Inkább nyisd meg a fenti Google találati linket, amit bemásoltam.

2018. jan. 23. 18:02
 29/88 anonim ***** válasza:
11%
...de egyébként miért köcsögözöl le? Egy felnőtt férfi vagyok, akinek egész sok tapasztalata van a csajozás terén. Én segítő szándékkal elmondtam a receptet, de te inkább fújod a magadét. Menj el akkor prostihoz, mert nyomi vagy és sose lesz nőd.
2018. jan. 23. 18:05
 30/88 anonim ***** válasza:
73%

#28, nincs igazad, az átlagos csaj is elhajtja a francba az átlagpasit. Sőt, már az is halálos bűn, ha egyáltalán ránézünk, nemhogy randit kérünk tőle...

Tessék:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2018. jan. 23. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!