Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek prostihoz, vagy reménykedjek még? 20/F
Hasonlattal éljek, gondolom az izmaid sem nőttek nagyobbra azért mert reménykedtél
A lány sem fog azért jönni mert reménykedsz
Nem minden a drága ruha sem, ha mondjuk pökhendinek látszol vagy parasztnak
Tehát első teendőnek tartom az önelemzést, lehet bárotalan vagy? nem jársz el sehova? ( legalábbis olyan helyekre ahol esély is lenne ismerkedni )
Pont múltkor beszélgettem egy gyerekkel, hasonló cipőben járt mint te, bár Ő nem volt kigyúrt
Egyátalán nem értette, hogy miért nem jön össze neki valaki , ránéztem én úgy ítéltem meg, hogy nem csúnya nem leszakadt
szimplán annyi volt a probléma, hogy amikor az arcomba érkezett a lehelete
olyan "jó" rohadó száj szaga csapott meg
Nem reménykedni kell, hanem tenni valamit az ugy érdekében ! Sok sikert !
Fontos, hogy adj a külsődre, persze. De nem ez a legfontosabb. Úgy is lehetsz vonzó, ha nem barna a bőröd, és nem vagy kigyúrva. A kisugárzás sokkal fontosabb a külsőségeknél. Próbálj magabiztos lenni, határozott, legyenek céljaid, légy kedves és a pozitív, a jót keresd a dolgokban, legyen gerinced és légy lovagias. Továbbá foglalkozz a céljaiddal, dolgozz értük, ne unatkozz (ha unatkozol is néha, soha ne dicsekedj vele), és ne a csajozás legyen a célod. Dolgozz inkább magadon (belsőleg). Igyekezz férfivá válni. Nem megy egyik napról a másikra, de fokozatosan meg fog változni a kisugárzásod, és ezt a környezeted érezni fogja. A nők is. Másként fognak rád tekinteni.
Prostihoz én a helyedben nem mennék, nem vagy lekésve semmiről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!