Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 14:33
81/143 A kérdező kommentje:
Szóval ha letagadná, akkor igen, ha őszinte akkor nem?
2019. márc. 17. 05:44
82/143 anonim válasza:
Én most 44 vagyok. Fura de most sokkal könnyebben tudnèk csajozni mint 20-on èvesen. Igaz mivel sportolok sok fiatalnàl erősebb testalkatú vagyok. Megfigyeltem a mai 20- on èves korosztàlyt....azt hiszem èrtem mièrt szereti sok fiatal nő az idősebb korosztàlyt. Először is sok fiúban semmi fèrfiassàg nincs..sem külsöleg..sem kisugàrzàsban. Csak egy pèlda...règen csak a nők hordtak bokanadràgot...most rengeteg fiún làtok...iszonyú fèrfiatlan. Màsrèszt nem tudnak beszèlni, beszèlgetni nőkkel...főleg udvarolni nem. Persze azèrt nem àltalànos hogy minden fiatalabb làny szereti az idősebb korosztàlyt. Vannak akik màr szóba sem àllnànak velünk.
83/143 anonim válasza:
Èrdemes megfigyelni bàrmelyik chat oldalon a fiatalabb korosztàlyt. Belèp a huszonèves fiú s azonnal privire hívja a lànyokat. Azok persze nem mennek elsőre privire...jön a fiú reakciója: 1. Elkezdi magàt sajnàltatni, hogy vele senki nem akar beszèlni, ő senkinek nem kell....stb. szànalmas...ezek utàn vajon hogy tekint rà egy nő? 2. Dühös lesz...elmondja minden k#rvànak a nőket..stb. 3. Egyszerűen nem veszi tudomàsul hogy elutasítjàk..nyomul tovàbb míg vègül a legtöbb nő letiltja. Szóval az ilyenekben nem csoda hogy nem làtnak fèrfit.
84/143 anonim válasza:
Kolléga negyven éves, éppen dupla mint én. Átlagos testalkatú, átlagos arcú, nem mondanám szépfiúnak. DE! (és én is meglepődtem magamon) tetszik a hangja, a nevetése, jó a humora és őszinte. A külsejében tetszik, hogy hozzám képest nagydarab és valahogy sugárzik róla, hogy tapasztalt(nem feltétlen a szexben, inkább az életben). Ha nem lenne párkapcsolatom, s neki sem családja, akkor talán nyitnék felé, akár szexuálisan is, de így csak baráti/munkatársi viszonyban vagyunk.
85/143 anonim válasza:
A kisugárzása, szenvedélye. Ha látszik rajta a tapasztaltság, határozottság.
29 N
86/143 anonim válasza:
Negyvenes férfi vagyok. Sokkal könnyebb most, mint huszonévesen. Pedig nem vagy egy Bredpitt.
Ugyanitt szép fiatal lányok jelentkezzenek :D
88/143 anonim válasza:
Ezt személyesen hallgatnám meg!!
40+ f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!