Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
Az első benyomás, ja, a pénztárca vastagsága dönti el, legfeljebb azt nyomogatja a csaj, hogy milyen vastag!
Ez vonzza a legtöbb csajt!!
Nem semmi, 2017. aug. óta foglalkoztatja a téma a kérdezőt. Ennyi idő alatt már lehetne tudni valamilyen válasz a kérdésére. :-)
Jómagam 48 éves Piedone típusú férfi vagyok, de soha nem okozott gondot a partnerkeresés. Hogy mit keresnek, mit szeretnek bennem a nők, fiatalok és érettek? Engem! ;-) Ennél részletesebben felesleges kielemezni.
A legjobb partner, akinek én is kellek! Koromtól függetlenül, nagyjából negyedévente jön egy olyan nő, akinek bejövök. Ezt a lehetőséget, hol sikerül megragadnom, hol nem. Természetesen, részemről az aktuális élethelyzetemtől függ, lehet vagy nem lehet kihasználnom a kínálkozó alkalmat. (nem a nőt)
Igen, fiatalok is vannak, akiknek valamiért tetszek, akik látnak bennem valamit.
Nem vagyok gazdag, egyáltalán nem a pénztárcámért kedvelnek. Átlagos életet élek, olykor szinte már unalmasat. Voltam vezető beosztásban, de ezt soha nem használtam fel partnerkereséshez! Tehát, kizárólag önmagamért kedvelnek.
A kisugárzás, a személyiség, a stílus. El merik mondani és vállalják is a véleményüket.
Sosem gondoltam volna, hogy ennyire az idősebb pasikra leszek hangolodva... gyerekem egy nálam 17 évvel férfitól van, sajnos nem működött a kapcsolat... jött egy hozzam korban közeli vele sem ment... most megint egy 12 évvel idősebb férfivel vagyok és minden szép 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!