Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép fiatal lányok. Mi vonz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?

Figyelt kérdés

2017. aug. 11. 14:33
 101/143 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondjuk hatalmas különbség van idős és idős pasik között is. Úgy, ahogy a fiatalabb korosztályban is lehet látni, kivel érdemes összejönni és ki a lúzer, ugyanúgy az idősebbek között is válogatnak ez alapjan.
2020. febr. 20. 07:36
 102/143 A kérdező kommentje:
Ezzel mondjuk teljes mértékben egyet értek.
2020. febr. 20. 09:41
 103/143 anonim ***** válasza:
100%
Minden kerdezo ugy teszi fel a kerdest, mintha lenne egy szabvany lanyok, szabvany ferfi, es sajat magara erti a valaszokat. Ha egy ferfi vonzo kulsoleg, belsoleg es jon hozza az, amit a fiatal fiuk nem erhettek meg el, akkor vonzobb tud lenni, mint egy vonzo kulseju fiatal fiu, aki kenyszeresen parzani akar egesz nap.
2020. febr. 28. 11:30
 104/143 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy mindenki más, mind testileg, mint belsőleg. Nincs ezzel semmi gond. Én sem tudnám megfogalmazni pontosan milyen az ideális, mert ha írnék is valamit, tuti sok olyan is tetszene aki nem tartozna a halmaza, és sok olyan nem jönne be akinek elvileg be kéne. Bár sokszor ez már az első benyomás alapján eldől.
2020. febr. 28. 12:08
 105/143 anonim ***** válasza:
14%

Az első benyomás, ja, a pénztárca vastagsága dönti el, legfeljebb azt nyomogatja a csaj, hogy milyen vastag!

Ez vonzza a legtöbb csajt!!

2020. márc. 20. 07:35
 106/143 anonim ***** válasza:
35%
Ha sok penze van, akkor az. Es veget nekem sok szep cuccot. Titkos sugar daddy 20L
2020. márc. 27. 18:17
 107/143 anonim ***** válasza:
12%
50 es csóró pasi vagyok, velem még csunya lány sem fekszik le.
2020. márc. 27. 18:53
 108/143 anonim ***** válasza:
89%

Nem semmi, 2017. aug. óta foglalkoztatja a téma a kérdezőt. Ennyi idő alatt már lehetne tudni valamilyen válasz a kérdésére. :-)

Jómagam 48 éves Piedone típusú férfi vagyok, de soha nem okozott gondot a partnerkeresés. Hogy mit keresnek, mit szeretnek bennem a nők, fiatalok és érettek? Engem! ;-) Ennél részletesebben felesleges kielemezni.

A legjobb partner, akinek én is kellek! Koromtól függetlenül, nagyjából negyedévente jön egy olyan nő, akinek bejövök. Ezt a lehetőséget, hol sikerül megragadnom, hol nem. Természetesen, részemről az aktuális élethelyzetemtől függ, lehet vagy nem lehet kihasználnom a kínálkozó alkalmat. (nem a nőt)

Igen, fiatalok is vannak, akiknek valamiért tetszek, akik látnak bennem valamit.

Nem vagyok gazdag, egyáltalán nem a pénztárcámért kedvelnek. Átlagos életet élek, olykor szinte már unalmasat. Voltam vezető beosztásban, de ezt soha nem használtam fel partnerkereséshez! Tehát, kizárólag önmagamért kedvelnek.

2020. ápr. 4. 07:11
 109/143 anonim ***** válasza:
89%

A kisugárzás, a személyiség, a stílus. El merik mondani és vállalják is a véleményüket.

Sosem gondoltam volna, hogy ennyire az idősebb pasikra leszek hangolodva... gyerekem egy nálam 17 évvel férfitól van, sajnos nem működött a kapcsolat... jött egy hozzam korban közeli vele sem ment... most megint egy 12 évvel idősebb férfivel vagyok és minden szép 🙂

2020. ápr. 13. 03:09
 110/143 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul nezed. Van egy pasi, aki valamiert nagyon vonzo, es mint a meg el nem valt otven szazalek, nos. Ha nagyon vonzo, es kialakul valami, akkor le is fekszik egymassal az a ket ember. Akar abban remenykedik a lany, hogy el fog valni, akar jol akarja erezni magat a ferfival. Barmiert lehet vonzo, nyilvan nem azert, mert nos. Kinek miert.
2020. ápr. 27. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!