Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 14:33
52/143 anonim válasza:
A tapasztaltságot mondanám.
Ettől függetlenül még nem voltam idősebb férfival, de ha egyszer lennék akkor emiatt mennék bele, meg nyilván amiatt mert vonzó számomra. :D
53/143 anonim válasza:
Eleg sokminden
Ha jokepu jofej tapasztalt es nem banja h en nem vagyok az de igyekszem es nem tudom elmagyarazni csak tudom
54/143 anonim válasza:
Itt olvasva a kommenteket azért nehéz ezt elhinni inkább csak elmeleti sikon bátrabbak már gyakorlatban teljesen más!
55/143 anonim válasza:
Valszeg minden lányt csak a pénz érdekel....
57/143 anonim válasza:
Ffi letemre tudom a valaszt: egy idosebb pasi tapasztaltabb, jobb a dumaja es a tarsasaga, altalaban ferfiasabb, jobb eletszinvonalon el es egeszen egyszeruen erdekesebb mint egy fiatal fiucska. Ennyi
58/143 anonim válasza:
Volt valakim,aki iszonyatosan fontos lett számomra. Igen. Ő is 35 feletti. Neki is volt párja, nekem is. Volt köztünk vlmi,a franc tudja mi. Annyira kellett, annyira akartam, hogy majd bele döglöttem. Nem volt elég h a személyiségét, a gondolkodását, a vicceit, őt magát imádtam...bakker még olyan szinten volt jó képű a pasi, hogy remegett a lábam mikor láttam. Eddig is nagyon finnyás voltam pasik terén. Azóta meg...mindegy. Szóval nekem ő volt a férfi szó megtestesítője. És mondtam is neki hogy minden eddigi idealom, minden férfi akire nyálaztam eddigi életemben is csak fiúcska lehet az ő árnyékában. Egyszerűen Ő volt az akitől elállt a lélegzetem. Életemben nem hülyítettek meg még ennyire. Nem. Nem volt köztünk semmi. Nem rajtam múlott. Próbálkoztam, akartam őt. De ő erősebb volt. Remélem élete párja rájön majd egyszer mekkora ki***szott mázlista ezzel az emberrel. És hogy én egyszer majd elfelejtem, hogy nem sajdul bele minden porcikám annak a hiányába ami sosem történt meg. Nem kellett volna a pénze(amúgy sem vetette fel sztem :D), nem a tapasztaltsága miatt akartam, -bár tény hogy úgy rám tudott hangolódni ahogy soha eddig senki- nem is oltári nagy sármjáért kellett amitől csurgott a bugyim. Nem akartam én semmi mást csak Őt magát. Azóta nem is tudom. Mintha a 30 éves faszikon is pelus lenne a szememben. Nem tudok úgy beszélgetni velük. Nem értik a vicceim, ők sem tudnak úgy megnevetteni, nem tudják lekötni a figyelmem, nem korbácsolják fel az érzékeim, Egyszerűen nem az a 37 éves férfi akibe majd belepusztult az a 25 éves kiscsaj. Szóval az uncsi monológomban a válasz arra hogy mi vonz egy fiatal bigét egy középkorú férfiban? Hát a férfi maga. :)
59/143 anonim válasza:
Telik neki drága sminkre nekem, amitől vonzónak tartanak.
60/143 anonim válasza:
Egyetértek az 57-es válaszolóval.
Több élettapasztalat, több érdekes mesélnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!