Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép fiatal lányok. Mi vonz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?

Figyelt kérdés

2017. aug. 11. 14:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/143 anonim ***** válasza:
71%
# 27, teljesen egyetértek, én is tapasztaltam már ezt. Én nem szoktam megállni csóknál, ha a kémia megvan akkor megvan. Nem érdekel más.
2017. szept. 6. 07:50
 32/143 anonim ***** válasza:
82%

Mjad megkérdezem a 19 éves csajszit, aki imád engem.

40F (és mellesleg totálisan csóró vagyok, nem a pénzemért imád, az ugyanis ki van zárva, mert olyan nekem nincs szinte semmi)

2017. dec. 1. 09:26
 33/143 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok gazdag, de talán csóró sem. :)
2017. dec. 1. 16:35
 34/143 anonim ***** válasza:
92%

Ez az érettebb férfi (értsd pl. 40-es korosztály) tapasztaltabb a szexben és jobban tudja mire vágyik egy nő annyira ostobaság.

A kornak nem sok köze van az intelligenciához. Gondoljatok csak bele a való életben hányféle embert ismertek. Vannak 7-8 éves gyermekek, akik szebben, választékosabban beszélnek mint egy szép kort megélt ember. Nyilván ezzel nem arra utalok, hogy egy 7 éves magasabb szexuális kultúrával rendelkezik, de ez is egy példa, hogy mennyire nem lehet általánosítani - és mekkorát lehet koppanni ha valaki a kor=tapasztalat elvéből indul ki.

Írok egy másik példát: ott van előtted egy doboz tej és egy zacskó búzadara. Ebből lehet főzni tejbegrízt úgy is, hogy beleöntjük a fél zacskó búzadarát a tejbe és már félúton betont kevergetünk a lábasban. De lehet úgy is, hogy szépen adagoljuk kanállal a búzadarát és kevergetés során érezzük, mikor van meg az egyensúly, mikor nincs szükség már többre, mert pusztán a tűzhelyről levéve a saját melegétől tökéletes állagúra fog duzzadni. Tejbegrízt kaptunk így is, úgy is, de kíváncsi lennék, hányan tudnák csak azt, hogy mik az összetevői... Bocsánat a furcsa példáért, de jól jellemzi mennyire sok tényezőtől függ egy-egy tulajdonság.

Mikor először voltam együtt egy lánnyal, részemről teljesen tapasztalatlanul történt minden. Mégis rajongott minden érintésemért, minden simogatásomért. Szerette bennem, hogy sosem beszéltem vele tiszteletlenül, hogy mindig ott voltam ha nehezebb időszaka volt. És mai napig szerette ezen tulajdonságaim mindenki, akivel együtt voltam. Nem cselekszem semmi hatalmasat, vagy olyat amelyet titkon őrzök, mert a világ legegyszerűbb dolgai közé tartozik örömet okozni annak akivel együtt vagyunk kapcsolatban vagy akár szexuálisan. Odafigyelés, gyengédség és humor.

2017. dec. 27. 09:09
 35/143 A kérdező kommentje:

Ezzel maximálisan egyet tudok érteni.

Igazából én sem tudom mindig megmondani mi az ami vonz a másikban. Van hogy egy mosoly, egy érintés, egy mozdulat.

A szexuális kultúra meg nagyon nehéz kérdés. De szerintem az a lényeg, hogy kölcsönösségen alapuljon, és mindketten hasonló dolgokra gerjedjenek, legyen fantáziájuk, és merjék megtenni amit kigondolnak.

2017. dec. 27. 13:12
 36/143 anonim ***** válasza:
24%
Számomra nem vonzó, sőt inkább azt gondolom, hogy fogalma se lenne arról nekem mi kell a szexben. Egy apukám korombeli pasi nekem ne mondja meg, hogy tudja mi a jó nekem. A generációs különbség miatt is azt érzem, hogy totál máshogy gondolkodnak az ilyen ferfiak,mint én, ami megint csak apu feelinget ad és ez nem tetszik, pedig még elvileg apakompekszusom is van, de így se.:D
2018. jan. 10. 20:34
 37/143 A kérdező kommentje:

Az a lényeg, hogy a másik tudja mi a jó neked, vagy az ha együtt felfedezitek, rávezetitek egymást?

Természetesen mindkettőnek megvan a maga varázsa, de ez is inkább helyzet függő, hogy éppen melyik az izgalmasabb.

2018. jan. 10. 20:58
 38/143 anonim ***** válasza:
29%
Semmi
2018. jan. 21. 21:47
 39/143 anonim ***** válasza:
73%
Én soha nem feküdtem le olyannal, akinek barátnője/felesége van. És ez után sem fogok. Nem leszek paraszt.
2018. ápr. 11. 18:50
 40/143 anonim ***** válasza:
92%
Személy szerint én is szívesen kipróbálnám idősebb pasival. Mindig is az idősebb korosztály vonzott, tapasztaltabbak, férfiasabbak. Tudják, hogyan kell örömet okozni egy nőnek, míg sokszor a korunkbeli fiúk éretlenek, nem vesznek komolyan és fogalmuk sincs mi az ami a másiknak jó. El tudnék képelni magam mellett idősebb férfit komoly kapcsolatra is. Nős pasival viszont nem kezdenék ki, undorítónak találom ha valaki csalja a feleségét.
2018. ápr. 22. 21:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!