Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
Mjad megkérdezem a 19 éves csajszit, aki imád engem.
40F (és mellesleg totálisan csóró vagyok, nem a pénzemért imád, az ugyanis ki van zárva, mert olyan nekem nincs szinte semmi)
Ez az érettebb férfi (értsd pl. 40-es korosztály) tapasztaltabb a szexben és jobban tudja mire vágyik egy nő annyira ostobaság.
A kornak nem sok köze van az intelligenciához. Gondoljatok csak bele a való életben hányféle embert ismertek. Vannak 7-8 éves gyermekek, akik szebben, választékosabban beszélnek mint egy szép kort megélt ember. Nyilván ezzel nem arra utalok, hogy egy 7 éves magasabb szexuális kultúrával rendelkezik, de ez is egy példa, hogy mennyire nem lehet általánosítani - és mekkorát lehet koppanni ha valaki a kor=tapasztalat elvéből indul ki.
Írok egy másik példát: ott van előtted egy doboz tej és egy zacskó búzadara. Ebből lehet főzni tejbegrízt úgy is, hogy beleöntjük a fél zacskó búzadarát a tejbe és már félúton betont kevergetünk a lábasban. De lehet úgy is, hogy szépen adagoljuk kanállal a búzadarát és kevergetés során érezzük, mikor van meg az egyensúly, mikor nincs szükség már többre, mert pusztán a tűzhelyről levéve a saját melegétől tökéletes állagúra fog duzzadni. Tejbegrízt kaptunk így is, úgy is, de kíváncsi lennék, hányan tudnák csak azt, hogy mik az összetevői... Bocsánat a furcsa példáért, de jól jellemzi mennyire sok tényezőtől függ egy-egy tulajdonság.
Mikor először voltam együtt egy lánnyal, részemről teljesen tapasztalatlanul történt minden. Mégis rajongott minden érintésemért, minden simogatásomért. Szerette bennem, hogy sosem beszéltem vele tiszteletlenül, hogy mindig ott voltam ha nehezebb időszaka volt. És mai napig szerette ezen tulajdonságaim mindenki, akivel együtt voltam. Nem cselekszem semmi hatalmasat, vagy olyat amelyet titkon őrzök, mert a világ legegyszerűbb dolgai közé tartozik örömet okozni annak akivel együtt vagyunk kapcsolatban vagy akár szexuálisan. Odafigyelés, gyengédség és humor.
Ezzel maximálisan egyet tudok érteni.
Igazából én sem tudom mindig megmondani mi az ami vonz a másikban. Van hogy egy mosoly, egy érintés, egy mozdulat.
A szexuális kultúra meg nagyon nehéz kérdés. De szerintem az a lényeg, hogy kölcsönösségen alapuljon, és mindketten hasonló dolgokra gerjedjenek, legyen fantáziájuk, és merjék megtenni amit kigondolnak.
Az a lényeg, hogy a másik tudja mi a jó neked, vagy az ha együtt felfedezitek, rávezetitek egymást?
Természetesen mindkettőnek megvan a maga varázsa, de ez is inkább helyzet függő, hogy éppen melyik az izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!