Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves
nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
2018. máj. 1. 08:38
Nekem is az idősebb korosztály vonzóbb, nem is tudnák elképzelni tőlem fiatalabbal vagy korombeli pasival egy kapcsolatot..
Én 28 vagyok..
A 15-20 év korkülömbség ami nekem általában megnyerő szokott lenni..
2018. máj. 1. 08:47
Hát még ilyen nem volt, hogy lefeküdtem volna vele de egy 35 éves pasi bejön (20 vagyok) ő orvos. A tudása, kedvessége, fiigyelmessége, nézése, beszéde. Tehát úgy az egész személye. Külsőre nem az esetem. Meg gondolom az anyagi biztonság érzése,hogy egy ilyen korú pasi általában már felépített valamit az életben. Meg szerintem még az, hogy mivel fatalabb nő szebb, feszesebb stb és ebben nem minden 40-45 évesnek lehet része nagy csodálattal nézhetnek a testükre, ami önbizalmat ad.
2018. máj. 9. 18:37
Érdekes hogy itt minden ilyen kérdésnél egy csomó fiatal muff (vagy csak annak vallják magukat és közben vén homárok) azt állítja hogy szívesen szexelnek öreg pasikkal és sok olyan van aki azt is írja hogy nem a pénzéért de a valóságban nem tudok ilyenről.Olyanokról persze tudok akik a lóvéjáért szexelnek mert vesz nekik ezt azt meg viszi őket mindenhova a luxusautóján.De ott nem a szex meg a kinézet a fontos.
2018. máj. 9. 19:24
Tudjátok mi a durva? 30+ os pasik jönnek hozzánk hogy mit akarnak...egy férfinek már mindegy csak lyuk legyen legutóbb soundon legalább 10 ilyent zavartam el...
Egyébként annyival jobb hogy tapasztaltabbak és van pénzük. Én csináltam már úgy is hogy jegygyűrű volt a pasin.
Saját lakásuk van így könnyebb kivitelezni .
18/L
2018. máj. 10. 18:43
'Tudjátok mi a durva? 30+ os pasik jönnek hozzánk hogy mit akarnak...egy férfinek már mindegy csak lyuk legyen '
Kedves utolsó, ez inkább jellemző a 25 alatti, de főleg a 20 alatti hímekre.
41 vagyok, s nekem nagyon nem elég, hogy a másik nőneműnek született.
2018. máj. 12. 09:45
Ha meg techno fesztiválra jársz, ne lepődj meg, ha ribizlinek néznek, s ilyen megszólításokkal találkozol, hogy "előtte táncolunk?"
2018. máj. 12. 09:51
Mondjuk a Soundra járó 30 felettiek nem reprezentálják a 30 felettiek átlagát - ugye finoman fogalmaztam? :)
2018. máj. 16. 23:10
A legjobb korosztály. Az, hogy nős-e vagy sem nem befolyásolja azt, hogy vonzó-e számomra. Nekem egy férfi nem lesz se vonzóbb, se kevésbé vonzó attól, hogy van-e valakije. Nem érdekel.
2018. máj. 19. 17:56
Mekkora sületlen, buta kérdés ez...
2018. júl. 3. 20:39
Kapcsolódó kérdések: