Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25-30 éves lányok, nők! Ti lefeküdnétek 18 körüli sráccal?
Figyelt kérdés
Vagy akár járnátok is vele?
Kort írjatok, köszi!
2017. jan. 20. 22:22
1/12 anonim válasza:
Ha betöltötte a 18 évet akkor igen. Párkapcsolat pedig akkor ha érett gondolkodású és nem anyuci pici fiacskája.. 23 L
3/12 anonim válasza:
Nem. Nagyon komolytalam, meg hisztis volt. 18F, én 38 N
4/12 anonim válasza:
27 éves vénasszony vagyok.
ha csak visszagondolok arra, hogy milyen voltam 18 évesen vagy akörül, de még 23 évesen is.. egy ilyen korú emberrel nem feküdnék le.
A mi világban amúgy a nagykorúságot én simán 20-22 évre felvinném. 18 évesen nagyon gyerek még ahogy tapasztaltabban észreveszem, mindenki.
6/12 anonim válasza:
Kizart dolog
Nem vonzanak a gyerekek ...
32N
7/12 anonim válasza:
Én 18 évesen érettebb voltam a koromnál, de ma már ki tudja milyenek. Ha normális és nem gyerekes akkor igen.
8/12 anonim válasza:
En 28 voltam, mikor osszejottem a 19eves pasimmal...Mar fel eve egyutt vagyunk...A szex fantasztikus 😁 szorgos kis pasi...szeretemmm
10/12 anonim válasza:
Ha be töltötte és érett gondolkodású és nem egy nyikhaj akkor igen.. Bár a kapcsolat a srác részéről nem hiszem hogy hosszú távú lenne. Pl tegyük fel össze jön a baba.. Ő 18 éves fejjel tuti le lépne. Szóval egy komoly hosszú távú kapcsolat nem lenne az fix. 23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!