Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 14:33
61/143 anonim válasza:
Nem feltétel h ez a Trend ahogy irtátok..én 22 éves vagyok a párom 36 van egy pici fiam és nem azt láttam benne h idős és h ez a menő..Hanem én úgygondoltam h ő okosabb nem a bulii bulii ha van egy kicsi ideje.És megbecsül és hátteret akar felépíteni családot akar nem egy éjszakás eggyüttléteket mint átlagos fiatalok..Voltam már magam eggykorúval és igen van külömbség..Tapasztalt és magabisztos..Meglehet kövezni érte de az én véleményem ugyanúgy ez lessz
63/143 anonim válasza:
Tini korom òta az idősebb férfiakat találtam vonzònak, egyszerűen érettebbek, ezáltal férfiasabbak
64/143 anonim válasza:
En is szeretem a fiatalabb noket (2x eves) csak nehez olyat talalni aki agyilag is eret... 38F
65/143 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a fiatal lányok de szerintem ez nagyon ritka esetek egyike !!
66/143 anonim válasza:
A legtöbb fiatal férfi nem azért nem képes kielégíteni egy nőt mert tapasztalatlan, hanem mert nem képes utánanézni annak, hogy mi kell egy nőnek, (az udvarláson kívül) ahhoz, hogy kielégüljön. Jönnek a lapátnyél méretű dorongokkal, de egy kis gyengédség, becézés, flört, illetve a technika a kielégüléshez hiányzik. Pedig nem ördöngősség.
F/60
68/143 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha nyitott kapcsolatban van?
2018. dec. 7. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!