Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
Elmondom engem mi vonzott egy 39 éves,nős paliban. De hangsúlyozom nem történt semmi köztünk,egyrészt mert szerelmes voltam egy nőbe (bár kapcsolatban nem voltunk), másrészt erkölcsös vagyok,harmadrészt nem feküdten le még palival.
-tiltott gyümölcs (ha nem lett volna felesége, szerintem nem is találkozok vele,vagy ha találkozunk is egyszer,többször tuti nem)
-valamennyire imponált a rámenőssége
-megérintett érzelmileg egy kicsit
A felgyülemlett szexuális energiát pedig önkielégítéssel vezettem le.
Az égvilágon semmi:D
Engem legalábbis
Szerintem erre nem lehet általános szabályt megfogalmazni, kinek ez, kinek az jön be. A saját személyes tapasztalatom az, hogy a férjem 34 évesen sokkal sármosabb, jobb képű, mint 28 évesen volt. Megférfiasodott az arca, pedig testileg nem sokban különbözik a 6 évvel ezelőtti önmagához képest. Mégis valahogy olyan kis kölyökképű volt anno, ma már lehet, hogy nem jönne be annyira, mint amennyire akkoriban bejött :D Bár nehéz megmondani együttélés közben, de szerintem a kisugárzása is teljesen más, a stílusa, magabiztosabb, határozottabb, valahogy megnyugtatóbb. Egyszerűen csak férfiasabb lett. És ezt értjük az alatt, hogy egy férfinek jól áll az öregedés- én legalábbis ezt értem rajta.
És bocs, hogy úgy válaszolok, hogy az adott nős férfinak én vagyok a felesége :D De amúgy még én is fiatal vagyok, most 27, és ha esetleg valamiért elválnánk, biztos, hogy az említett korosztályban kezdenék neki az új pár keresésének. Egy korombelivel sem találkoztam (egyelőre legalábbis) akiben benne lett volna ez az érett, nyugodt önbizalom. Vannak magabiztos pasik 25-28 évesen is, nem az, de valahogy még érződik rajtuk, hogy ez kísérletezés, próbálkozás, nem annyira természetes része még a személyiségüknek. 21 évesen ez még nem érdekelt, talán észre se vettem, most már azért én is "érettebb" nő lettem, és most már szinte bántja a szemem a különbség.
+ megjegyzés - sokaknak vonzó a tiltott gyümölcs, a tilosban járkálás, ezért ad egy kis extra izgalmat, kis fűszert a dologhoz hogy foglalt férfival kezdenek viszonyba. Nekem ilyenben nem volt részem, de egyik barátnőm többször volt már szeretője foglalt (nős és simán csak kapcsolatban élő) pasiknak, és bár ő nem tudta ezt megfogalmazni, nem is volt feltétlenül tudatos a részéről, mégis egyértelműen érződött, hogy erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!