Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok. Mi vonz benneteket egy 35-40 éves nős pasiban annyira, hogy lefeküdnétek vele?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 14:33
131/143 anonim válasza:
Tiltott gyümölcs, kíváncsiság. Neki felesége van.. Én 27, ő 39 éves. Valami megmagyarázhatatlan nagyon erős vonzalom van kettőnk között. Sokáig nem adtam be a derekamat kb 2 évig... Utána igen. Nem bántam meg. Tisztáztam is vele az előtte,h komolyat nem akarok tőle... És ő se tőlem. Ennyi
132/143 anonim válasza:
131es vagyok. Neki újdonság vagyok, tetszik neki,h bejön egy 27 évesnek... Írták előttem is, h a mai huszon éves srácok kis nyámnyilák... Nem látom bennük a férfit... Szűkebb gatyát hordanak, mint én. Tisztelet a kivételnek.
133/143 anonim válasza:
Részben értek egyet csak néhány előttem szólóval. Eddig 3 idősebb pasival volt dolgom, az egyikkel tartósan. Nem annyira találtam egyiket sem kihívásnak, bár lehet hogy ők pont nem azok a fajták voltak. Azonban én azt gondolom, hogy egy fiatalabb lánynak sosem igazi kihívás elcsavarnia egy idősebb férfi fejét, hiszen megvan hozzá a hamvas kis teste, a fiatalos energiája, stb. Nem azt akarom mondani, hogy az idősebb férfiak bármilyen fiatal lánynak örülnek már, hanem inkább azt hogy ezeknek a lányoknak a külső tulajdonságaiknak, attitűdjüknek nehéz ellenállni, mert az újdonság varázsával hatnak. Plusz az egó: "vagyok még annyira jó pasi, hogy fiatal csajokat is simán megkapjak". 31N
134/143 anonim válasza:
tiltott gyümölcs mindig édesebb
135/143 anonim válasza:
Ezek a tiltott gyümölcsös kisasszonyok vinnyognak óraszám itt olyan kerdesek alatt,mikor a férfi félredug??
Vagy mással kavart a kedves ?
Akkor mar ugye egy szemet disznó,akit rögtön ki kell b.szni a családi feszekből,igaz?
136/143 anonim válasza:
Utolsó, attól még mert ezt értjük, hogy vonzó a titkos szerelem, még nem fogjuk elfogadni és elnézni a kedves férjünknek (illetve gondolom azért, mert a pasiknak ezt aztán nem kell magyarázni, gondolom ők sem fogják csak azért megbocsátani a feleségüknek a félrelépést, mert nagyon is átérzik és értik a helyzetet).
138/143 anonim válasza:
Engem semmi, bár azt nem tudom, hogy szép vagyok-e.
139/143 anonim válasza:
33 éves házas férfiként nekem imponálna, ha egy fiatal lány le szeretne feküdni velem. Lehet, bele is mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!