Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, de nem akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, de nem akarom elmondani a pasinak akivel lefekszem, biztos hogy rájön majd? L

Figyelt kérdés
Azt mondom majd neki hogy szűkebb vagyok az átlagnál meg hogy a napokban kell megjönnie a menzeszemnek és így lenne magyarázat a vérzésre meg ha nehezen megy. Meg van az oka hogy miért nem akarom hogy tudja, inkább olyan tanácsokat adhatnátok hogy mit tegyek azért hogy ne vegye észre.

2017. jún. 9. 20:44
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

1. miért lenne kínos? Én 23 éves koromig az voltam, az ex értékelte

2. bár vigyázott, így is baromira fájt

3. a jelenlegi párommal szoktunk vadulni és már régóta élek nemi életet és nem is nagy ott lenn (hálisten), de bizony volt, hogy mikor totál felizgulva, lendületből betette, majdnem elsírtam magam a hirtelen fájdalomtól. És ő a kedvesem, aki felizgat előtte, és vigyáz rám, csak az épp így alakult.

Te egy lényegében idegennel akarsz lefeküdni, aki ha odakerül szarni fog rád, a puncid lesz neki a lényeg... nem ajánlom, olyan lesz, mintha megerőszakoltak volna.

2017. jún. 12. 12:14
 52/52 anonim ***** válasza:
Na kedves kérdező, történt-e azóta valami fejlemény? :)
2017. jún. 14. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!