Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elmondani a barátomnak hogy szűz vagyok. Titeket mennyire zavarna?
Tudom,hogy ő már millió csajjal volt. Gondolom tapasztaltabbnál tapasztaltabbal.
Én meg nem vagyok az. Elmondjam neki? Ha igen mikor? Jóval előtte,vagy olyan romantikus ágyas jelenetben,amikor odasúgja a csaj a fiúnak,hogy nekem te vagy az első.?
Megpróbálom akkor felhpzni neki előtte valahogy. Csak biztos meg fog lepődni..Nem gondolja rólam. Én meg nem mertem mondani
De köszi a válaszokat
8 hónapig voltam együtt szűz csajjal, az is maradt, mert már vége :)
pár dologban kicsit más volt, mint a korábbi exem aki nem volt szűz, de nem éreztem problémának, mondjuk eléggé levágható volt, hogy szűz :)
szerintem szólj a barátodnak erről nyugodtan :)
jobb ha figyelmes lesz ilyen tekintetben :)
24F
Én is féltem elmondani eleinte mert rólam sem gondolta a barátom hogy szűz vagyok. Nincs ezen szégyellnivaló. Nálunk úgy volt hogy mikor felhozta a szex témát és kérdezte hogy ezt vagy azt szeretem-e akkor mondtam el.
Felesleges titkolni, úgyis kiderül.
Kiadsam: Komolyan vártál 8 hónapot egy szűz lányra? Ritka rendes pasi lehetsz. Több ilyen lehetne...
22N
#8:
ez nem ritka rendesség :D egy átlagos srác vagyok, csak komoly kapcsolatot akartam és nem a szexre mentem :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!