Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem megmondani a barátomnak, hogy szűz vagyok. Miért szégyen ez mostanság?
Nyugodtan mond meg neki, nincs ebben semmi szégyen csak a sok idióta bedumálta neked :)
21/L, szintén szűz.
Ne a szüzzességed miatt parázz, ez nem "gáz" vagy kínos.. Senki nem szexistennőként születik de nem is kell! Nem fogsz 23 éves korodra kiégni, mint pár kislány aki még az általános iskolát sem fejezte be, de már igazi szakértő a témában.
Ahogy előttem is írták ne a szüzességed miatt feszengj, azon dolgozz, hogy legyen egy partnered akiben megbízol!!
Nálad sokkal-sokkal idősebben veszítettem el a szüzességem, már felnőtt nőként. Nem szégyen, csak a fiatalok szeretnek hencegni azzal, hogy ők már milyen felnőttek, már megvolt, elvesztették, stb.
A barátaid meg, ha nem csak viccből csúfolnak, akkor nem igazi barátok. Nem előírás, hogy hány évesen kell elveszteni, mert különben "jajdeciki", sokkal rosszabb, ha nem a megfelelő emberrel veszted el.
Lehet hogy nem is szexre vágysz, hanem inkább csak szeretetre. Esetleg valamelyik szülő korai elvesztése miatt...
Mostani barátod mennyi? Mióta titkolod hogy szűz vagy? Gondolom idősebb, mert akkor nem írtad volna hogy a volt barátaid veled egyidősek voltak.
Az a baj, ha emiatt és ilyenkor ilyenektől félsz hogy nem lesz senkid, akkor nem nőttél fel még igazán belül... Lehet hogy kívül nő vagy és nincs okod a panaszra, de ez csak egy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!