Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem megmondani a barátomnak, hogy szűz vagyok. Miért szégyen ez mostanság?
Figyelt kérdés
Ott kezdődött, hogy a barátaim elkezdtek csesztetni olyan 16-17 évesen, hogy én még szűz vagyok, meg hasonlók. Azóta lett volna két komolyabb kapcsolatom is, de leginkább azért lett vége, mert én nagyon szégyelltem magam amiatt, hogy mennyire tapasztalatlan vagyok hasonlók. Ők velem egyidősek voltak, de már volt egy csomó barátnőjük. Amikor komolyabbra fordult volna a dolog, akkor lepattintottam őket. Most 19 évesen rettegek, hogy örökre az maradok és emiatt soha nem lesz senkim.2016. aug. 31. 18:00
11/12 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem szegyen. Ne foglalkozz massal, csak magaddal. Ha meg nem szeretnel senkitol semmit, akkor ne csinald. En pl 26 eves koromig teljesen jol el voltam a sajat kis vilagomban, nem rohangaltam csajok utan. Mondjuk most sem rohangalok, mert onallo szemelyiseg vagyok, nincs szuksegem senkire ezaltal nemvagyok kapcsolatfuggo. :) Ha nincs senkim, akkor is teljesen jol el tudom foglalni magam. Attol pedig nem kell felned hogy szuz maradsz, foleg azert mert ez elsosorban rajtad mulik. (Tudod, mindig a nok valasztanak). :)
12/12 anonim válasza:
Kérdező te egy kretén vagy. Feleslegesen generálsz problémát olyasvalamiből, amiből nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!