Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 20 éves vagyok szűz és eléggé...

Gdfr kérdése:

20 éves vagyok szűz és eléggé szényenlős tipus vagyok a péniszméretemről kérdeznék: penyhüdten 10,5 cm hosszú és 3,2 cm széles erektáltan 15 cm hosszú és 4 cm széles Gondolom 20 évesen nem szégyen szűznek lenni. De amúgy jók a méreteim?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem szégyen és a méreteiddel még mindig nincs baj, legfeljebb az önbizalmaddal! Ez egy átlagos méret!
2015. aug. 26. 18:20
 2/12 A kérdező kommentje:
hát az lehet de kösz
2015. aug. 26. 18:21
 3/12 anonim válasza:
Először is nem szégyen szűznek lenni 20 évesen, és a méreted teljesen ideális , sőt sokan őrülnének ha ekkora lenne . 21/L
2015. aug. 26. 18:22
 4/12 A kérdező kommentje:
csak hát én úgy vagyok az egésszel hogy más sajátszemmel meg más ha más nézi meg számokról ítélve lehet hogy jónak tűnik de igy saját szememmel néha úgy gondolom hogy jó de máskor mégse vagyok annyira elégedett a méreteimmel, meg a más tükörből szemlélve meg csak úgy
2015. aug. 26. 18:27
 5/12 anonim válasza:
A lány , aki ezt majd látni fogja nem fog ezzel törődni .. mármint , hogy pontosan hány cm, vagy hogy épp alul- meg felül nézetből hogyan néz ki. Nem mondom azt, hogy nem számit a méret , mert valamilyen szinten igen , de nem ez a legfőbb mérvadó, hanem hogy hogyan használod amid van . De persze ez is tanulható és javitható, vagyis minél többször csinálod annál jobb lesz. :) második voltam...
2015. aug. 26. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:
A legjobb méreted van .Nem baj ha szűz vagy még .Te legalább nem gyerekként esel túl rajt .
2015. aug. 26. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez is a te kérdésed, kérdező? Minek ennyi felhasználónév?

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..

2015. aug. 26. 18:34
 8/12 A kérdező kommentje:
ja igen már vagy másik négy helyen megkérdeztem ugyanezt de csakj azért mert mivel még szűz vagyok és még nem volt meg az a bizonyos dolog jobb először mások véleménye hogy jó-e vagy se és ez jó löketet ad az önbizalomnak pl
2015. aug. 26. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Megértem, de akárhányszor írod még ki, mindenhol azt fogják válaszolni, hogy nincs a méreteddel semmi baj! Ne görcsölj ennyit ezen, mert csak meggátol a párkeresésben!
2015. aug. 26. 18:47
 10/12 A kérdező kommentje:

de 20 évesen biztos jó nem kicsi?

Ki lehet vele elégíteni egy nő szexuális igényeit?

2015. aug. 26. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!