Fiúk! A hosszú szárú fürdőgatya alá miért szoktatok boxeralsót felvenni?
kort is írjatok!
köszi:)
akik szoktak azok azért mert nagyobbnak látszik a csomag tőle
egyéb kérdést privátba ha akarsz :d
Nekem már az is talány ,fürdéshez miért kell térdig,de láttam már lejjebb érő gatyákat is .Vannak boxer tipusú nagyon jó fürdő nadrágok .A fürdés arról is szól,mennél több testfelületet tegyünk szabaddá,érint a vízzel,netán még a napfénnyel is .Nem egyszer ahogy érkezik a fiú ilyen öltözékben ,más megy is a vízbe. A medencés fürdöknél még arra sem veszik a fáradságot ,hogy a zuhany alá lépjenek .
A fürdő kulturánknak is nagyot kell még fejlődni .Fürdés végén meg kicsit leszáradnak és lehet is egyből menni az utukra .
Most gond ha kidudorodik ? Itt meg minden 3.kérdés arról szól ,elég nagy e a méretem .
Summa summárom,a vízipólónál ,és az úszóknál még nem honosodott meg a hosszú fürdőgatya.Tudják ennek mekkora a hátránya.Egyéb sport ágakban már látni térd alá érő gatyákat .Hát igen ,évtizedek alatt a comb közepéig érőből ekkora lett.Jól kinőtte magát .Itt is a fejekben kellen rendet tenni .
Vettem ilyen fürdőgatyát, hát nem egy élmény benne úszni, úgyhogy en maradok az európai fürdőgatyánál, fe ske, speedo, nevezzük ahogy akarjuk, még ha látszik is benne a tököm, de én nem szégyellem hogy fiú vagyok es nem egy herélt.
Gondolom azért vesznek szoros boyert alá, mert a bermuda fürdőgatyák nagyon lazák, simán látszik ha merevedésed van. És az amcsi fürdőgatyások már azt is szégyellik, hogy van nemi szervük, ha meg a merevedésüket meglátná valaki az maga lenne a földi pokol.
Nem szoktam.
Illetve sokan azért vesznek mert ha vízes lesz a gatya akkor picit átlátszik,de egy gyerek tavaly meg tök égő volt,mert hiaba volt térd felé érő gatyája,az abban lévő háló lyukacsos sokszor és ha lefekszel a törölközőre,felhúzod a térded,felcsuszik a gatya szára akkor bizony rendesen be lehet látni.Egy srác emiatt tavaly jól beégett.
Nekem rendes háló van a gatyámba,nem lyukacsos,esêly nincs ilyenre.
De alapból meg olyan meleg van hogy az sem gond ha van boxer alatta úgyis hamar megszárad.
Hát igen vannak boxer hatású fürdőgatyák,de azok gázok,mert ha vízes lesz,akkor a combnál ereszt és ha szintén lefekszel felhúzott lábbal fére tud csúszni ,abban semmi háló nincs és a golyó ki is lóg egyből.
Nekem a fecske nem jön be,inkább egy boxernál valamennyivel hosszabb fürdőgatya rendes hálóval.Az én haverjaim is mind hordanak a gatya alatt boxert,fecskét nekem ezzel nincs bajom.Megszárad akkor meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!