Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! A hosszú szárú fürdőgaty...

Fiúk! A hosszú szárú fürdőgatya alá miért szoktatok boxeralsót felvenni?

Figyelt kérdés

kort is írjatok!

köszi:)

2015. aug. 9. 09:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Itt nem a kidudorodásról,hanem a here kilógásáról van szó.Lefekszik napozni picit úgy van a lába és be is látni.Sok csajt láttam strandokon akik ezt kiszúrták szétröhögték magukat az ilyen dü dikéken.
2015. aug. 11. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy fiatal srácon a fecske szerintem elég ciki. :D Ha vettek volna alá boxert akkor nem lógna ki a golyci. :D
2015. aug. 11. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is cikinek minősül a fecske ma már. rövid nadrág szerű úszósortokat hordanak ma.
2015. aug. 16. 18:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Hű ha meglátja más a kukid, de égő, tényleg!

Nem.

2015. aug. 17. 21:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Ti hülyék vagytok! Dehogy ciki a rendes fürdőnadrág. És nem lóg ki belőle a golyód, csak megfelelő méretet kell venni.

Komolyan, amcsi neopuritánok korát éljük. Már várom aamikor a nők zsákban fürdenek.

2015. aug. 17. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Pedig ha kilóg és mások belátnak égő!

Ha csak nem egy magamutogatos vagy caksi vagy.

2015. aug. 20. 19:42
 17/19 anonim ***** válasza:
65%-os!Vaksit akartam írni.Akinek 14 éves kora után mêg mindig csak kukaca van az égő.
2015. aug. 20. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Hülyeség! Nekemugyan nem égő hogy van cuccom. Ha akarod, nézegesd, az már a te dolgod.
2015. aug. 23. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz?

Nem az az êgő hogy van nemiszerved(furi lenne ha nem lenne),vagy nem az ha vízes lesz a gatyád és rád tapad és ki lehet az alakját,netán méretét venni.

Hanem az az égő ha belátnak,ha kilóg a cucc!

2015. aug. 24. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!