Hosszú maszturbálás után nem élveztem el, és a herémen a golyó mellett van ilyen megduzzadt rész. Ez normális?
Figyelt kérdés
Ártalmas az ilyen? Nem tudtam végig csinálni mert megzavartak. Fura érzés, nem fáj, de érzékeny egy kicsit és a jobb golyómnál felül kis dudor van, mintha megduzzadt volna ott valami, ami máskor nem volt ott.2015. jún. 8. 20:44
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a mellékherédet érzed.
Ha hosszú ingerlés után nem történt kielégülés, az okozhat fájdalmat. Ezt "vőlegénybetegségnek" hívják.
2/6 anonim válasza:
A mellékhere duzzadt meg .Jobb lenne utólag befejezni a mutatványt .Nem hasznos az ilyesmi .
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem a mellékherém duzzadt meg, mert nem a rendes nagyobb golyót érzem :D Nem lesz tőle bajom? El fog múlni ez egy idő után magától?
2015. jún. 8. 20:47
4/6 anonim válasza:
Nem lesz baj és el is fog múlni,de máskor inkább ne hagyd félbe!
5/6 anonim válasza:
Ilyenkor az is tele megy vérrel. A herék is akár másfélsszeresére nőhetnek, és ha megfogod, kemények és nem olyan rugalmasak mint általában. Ha végigtapogatod a heréid amikor fel vagy kellőképpen izgulva, érezheted hogy minden kemény és nagyobb lett
6/6 anonim válasza:
én ilyenkor már abba se bírom hagyni 15f xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!